van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

Avond in Bewust-Zijn

Iedere maandag organiseert EdanZ een avond in Bewust-Zijn. De avonden worden verzorgd door diverse docenten, met uiteenlopende achtergronden. Zij delen hun ervaring en kennis in een avondvullende workshop van 2,5 uur. Zo worden verschillende tradities en methodes geïntroduceerd op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wellicht kun jij je laten inspireren op jouw levenspad?

Via deze avonden kunnen deelnemers en docenten kennis maken met elkaar. Deze avond is voor ervaren docenten een visitekaartje om zichzelf te laten zien aan een andere doelgroep, dan via het eigen netwerk bereikt wordt. Daarnaast is het een plek om te experimenteren met nieuwe werkwijzes en technieken en is er de ruimte voor beginnende workshopgevers om zichzelf te ontwikkelen. Wil je deelnemen aan het netwerk, en een avond verzorgen, of wil je iemand aandragen voor het verzorgen van een avond, neem dan contact op via: wanda@edanz.nl.

Warme groet,
Wanda

PRAKTISCH
Iedere maandagavond – 19.30-22.00
€15,- (€12,- met EdanZ Kaartsysteem, €9,- met stadjerspas)
Je hoeft je niet aan te melden. Kom wanneer het jou uitkomt.

FACEBOOK
Volg actuele events & informatie via onze Facebookgroep: Avond in Bewust-Zijn – Groningen

Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events › Avond in Bewust-Zijn

Events List Navigation

december 2018

Avond in Bewust-Zijn | Satsangcirkel | Helderheid in Liefde | Betty Brouwer

17 december @ 19:30 - 22:00
EdanZ, van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
€15,

Een satsang cirkel is een plek van stilte, bezinning, vragen, antwoorden en uitwisseling. Liefde gaat over contact, verlangen, jezelf leren kennen, verbinding en eigenheid. Een reis naar vrijheid en verbondenheid. In onszelf en met de ander. In de Satsang cirkel ontmoeten we de verschillende thema's die in ons leven aanwezig…

Find out more »
+ Export Events

MEER INFORMATIE
www.edanz.nl/avond-in-bewust-zijn