van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mannencirkel

18 oktober, 2018 @ 19:30 - 21:30

Beste mannen,

Vanaf donderdag 13 september zullen de mannencirkels bij EdanZ weer van start gaan. De cirkels vinden wederom plaats op elke 2e en 4e donderdag van de maand. Deze cirkels zullen een andere structuur hebben dan de eerdere. Het doel daarvan is om nog meer verbinding met onszelf en daardoor met elkaar te kunnen maken.

Het is mijn wens en intentie om een hechte groep te gaan vormen waardoor het vertrouwen onderling zal groeien en waardoor we meer de diepte in kunnen gaan met elkaar. Zo kunnen we onszelf en elkaar weer helen van de verwondingen die we als man-zijn allen bij ons dragen. Er wordt dus commitment gevraagd van elkaar.

De eerste mannencirkel zullen we beginnen met het thema hechting en loskomen van de moeder. Hoe is dat bij jou gegaan? Heb jij je kunnen losmaken van je moeder? Dit losmakingsproces is een zeer belangrijke stap op weg naar het man-zijn, maar vindt vaak niet goed plaats. Dit heeft flinke impact op jouw welbevinden als man.

De tweede cirkel zullen we gaan kijken hoe de relatie met jouw vader is. Was hij er voor jou? Wat heeft hij je geleerd over het man-zijn? Zo zullen we elke cirkel belangrijke thema’s bekijken waardoor het nodige inzicht ontstaat welke jou kan helpen om te groeien in het man-zijn!

De mannencirkels geef ik onder supervisie van het AUMM-instituut.

Voor meer informatie,
joy.of.being.nl@gmail.com 

Begeleider Niravo den Heijer
Tijdstip 19:30 –  21:30 uur
Prijs € 5,00

Details

Date:
18 oktober, 2018
Time:
19:30 - 21:30
Event Category:

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Niravo
Email:
joy.of.being.nl@gmail.com