van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Singing from silence | Mantraconcert met Yantra en Nadishan

1 december @ 20:00 - 22:30

€15

Dompel je onder in een heerlijke avond, zingen, ontspannen & genieten, met mantra’s uit de hele wereld. Zing mee of luister, liggend, dansend, mediterend, soms in contact met elkaar, soms helemaal naar binnen gericht.

Deze avond hebben we 2 muzikanten te gast, die ons zullen (bege)leiden met zang, gitaar en percussie. Yantra zingt, speelt gitaar en begeleidt al een aantal jaren mantra avonden en zang meditaties. Nadishan is een gepassioneerd natuurtalent die met hang en drum de onmisbare muzikale ondersteuning geeft voor dit mantra concert.

Wij zien uit naar een prachtige avond met jullie,

 

– Wanda, Yantra & Nadishan –

YANTRA: “Mantra’s zingen is voor mij een makkelijke en vreugdevolle manier om contact te maken met iets groters, iets hogers, met de essentie die de wereld omvat. Noem het stilte, noem het liefde…. Alles komt eruit voort en verdwijnt erin. Het is zo’n blessing om door te zingen, die essentie de ruimte te geven en voelbaar te maken. Daar wil ik deze avond aan wijden, omdat niets zo vervullend is als dat. Dank aan alle mensen die komen, omdat we samen iets kunnen ervaren wat alleen niet mogelijk is!“

 

PRAKTISCH
za 1 dec 20.00-22.30 (deur open: 19.30)
voorverkoop €15,- BESTEL HIER JE TICKET
aan de deur €17,50

p.s. Je hoeft niet te kunnen zingen om van deze avond te genieten 🙂

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Wanda Idelovici
Phone:
0615524911
Email:
info@edanz.nl
Website:
www.edanz.nl