van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

Ramon Richie

ramon

In 2015 kwam ik in contact met Wanda en Jolanda, ik was net naar Groningen verhuisd en bezig een wekelijks dansfeest op te zetten.  Wanda had het toen vaak over een eigen locatie en nu een jaar later is het dan ook echt zover!

Voordat EdanZ er was deed ik het geluid en muziek bij de Lazy Sunday’s, heerlijk ontspannende zondag middagen met live optredens.

Die eerste keer dat we een kijkje gingen nemen bij het Aletta Jacobs Huis, was zo bijzonder en heerlijk om het voorstellings-vermogen de vrije loop te laten.  Wat een mooie plek!

Tijdens de klusdagen heb ik vooral veel weggehaald, er was een gigantische wirwar aan netwerk draden, switches, telefoon kastjes en stroomkabels.  Je wil niet weten wat er allemaal over de jaren heen boven het plafond en langs de muren aangegroeid was. De huidige keuken was dan ook een soort IT ruimte met allemaal draden.  Heerlijk dan gewoon te kunnen zeggen “sloop die er maar af!”.    Ook de studios zien er nu een stuk “schoner” uit en al de overbodige kabels zijn verdwenen.  De stroom doet het nog en het netwerk draait… Missie geslaagd :-).

Overdag werk ik bij de RUG, maar in mijn vrije uren ben ik vaak bij EdanZ om te klussen, een workshop te volgen of er een te geven.  Mijn passie is muziek spelen (improvisatie), dj’en en dansen.  Techniek vind ik ook heerlijk en daarom geef ik binnenkort DJ cursussen en jamsessies in de SoundStudio en Gewoon Dansen voor mensen die door de week graag willen dansen.

Tot ziens bij EdanZ!