van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

Debbie von Hebel – boeking & planning

Debbie von Hebel

In de nazomer van 2016 vroeg Wanda mij om te komen helpen met het opzetten van EdanZ. Daar hoefde ik niet lang over na te denken… JA! Ik word erg blij van het verbinden van mensen en hun passies. EdanZ biedt mij een platform om hieraan bij te dragen. Ik denk mee over de mogelijkheden dat anderen hun dromen kunnen waarmaken. Ik beheer de planning van alle activiteiten die bij EdanZ plaatsvinden en geniet van de onderlinge kruisbestuiving en creativiteit. EdanZ is voor mij een plek waar ik mensen ècht kan ontmoeten, en waar ik ook zelf mijn passie, dansen kan beleven en overdragen.

“Geen dagen toevoegen aan het leven maar leven aan de dagen”

Debbie von Hebel (1964) is als stille wateren, diepe gronden. Zij werkt zorgvuldig en is een betrouwbare rots in de branding in het management van EdanZ. Met haar warmte en genegenheid ontvangt zij met open armen iedereen die het pand binnenstapt. Zij laat je voelen hoe waardevol het is om in het moment in contact te zijn, om te vertragen en de essentie van het leven bewust te zijn.

Ik ontmoet in Debbie een krachtige lieve vrouw, die met hart en ziel zich inzet voor anderen en ook in is voor een knuffel, een lach, een dolletje en een dansje.

AnnaHita

Bewaren

Bewaren