van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

EdanZ Events

EdanZ Events omvat een wekelijks en maandelijks programma van non-profit activiteiten, die los of met extra korting via een EdanZ Kaart gevolgd kunnen worden.

EdanZ Events Kaartsysteem – Hoe werkt het?

Met het kaartsysteem krijgen deelnemers extra korting op de (al lage) reguliere prijs van de activiteit. Zo is een Lazy Sunday yogales bijvoorbeeld €6,50 zonder Kaart en €5 met een Edanz Events kaart. De Tai Chi les op maandagochtend is €6  en €5 met Kaart, de mannencirkel op donderdag
€8,- zonder en €6,- met Kaart enzovoorts
Kijk op de EdanZ Events agenda om de prijzen per activiteit in te zien.
Met dit kaartsysteem kun je deelnemen aan alle EdanZ non-profit events.

Je kan een Edanz Kaart kopen voor €25,- of €50,-. De EdanZ Kaart is niet persoonsgebonden (mag gedeeld, of doorverkocht worden), en is onbeperkt geldig. Er vindt geen restitutie plaats.

Nieuw!! Met de Stadjerspas krijg je een korting bij aankoop van een Edanz Kaart:

€ 5,-  bij aanschaf van een € 25,- kaart;
€ 10,- korting bij aanschaf van een € 50,- kaart.

(bij aankoop middels Stadjerspas, vragen we jouw pas te tonen)

De vrijwilligers bij EdanZ kunnen (naar gelang het aantal gewerkte uren) gratis deelnemen aan de activiteiten van Edanz Events.

Voor iemand die geen onderneming heeft, is dit een prachtige gelegenheid om te onderzoeken welke activiteiten je wilt geven, of een manier om risicoloos & zonder zorgen jouw favoriete lessen & workshops te faciliteren. De administratie blijft voor de organisator achterwege.

Omdat alleen het gebruik van onze ruimtes en materialen gedekt hoeft te worden, blijven de deelname kosten laag.

Een ieder is welkom om een voorstel te doen voor het organiseren van activiteiten via EdanZ Events. Hierdoor wordt EdanZ een plek voor co-creatie, participatie, groei, experiment en ontwikkeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons activiteiten te organiseren onder de EdanZ Events – regeling, neem dan gerust contact met ons op: contact@edanz.nl.