van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AUM Meditatie

12 januari @ 10:00 - 13:00

De AUM is een actieve meditatie uit de wereld rond Osho, een prachtige gelegenheid om inperkende patronen los te laten en jezelf op een veilige manier en in de interactie met anderen voorbij de gebruikelijke beschermende grenzen te voelen en te ervaren. Sta je open voor deze twee en half durende intense en dynamische innerlijke reis waarbij je via je emoties en via interactie met anderen tot verdiepte levensvreugde en stilte kunt komen?
De Aum-meditatie is een spel van energie zonder accenten op waaromvragen. Energie beweegt en als je totaal in het moment bent is er geen controle. Samen met je schoenen laat je je mentale beheersing en sturing voor eventjes in de wachtkamer. Genieten van loslaten, genieten van ieder moment zodat er geen energie naar de toekomst of naar het verleden kan gaan.
Er in stappen en aandachtig en liefdevol kijken naar wat er met je gebeurt, wat je voelt, wat je ziet, wat je tegenhoudt, waar je helemaal blij van wordt, verdrietig, boos of weerbarstig… en dan ontdekken hoeveel ruimte dat geeft. En hoe ontzettend veel energie er vrij komt…

-Begeleiding: Ma Deva Madhuri en Vasu Macquoy     
Bijdrage inclusief lunch na afloop: € 25,00
Mocht dit financieel niet haalbaar voor je zijn, neem dan even contact (met één) van ons op. shanti.niket.nl@gmail.com
– Inloop vanaf 9.45 uur

Details

Date:
12 januari
Time:
10:00 - 13:00
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Vasu Macquoy & Ma Deva Madhuri
Email:
shanti.niket.nl@gmail.com
Website:
https://www.facebook.com/vasu.macquoy