van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

GEANNULEERD – Avond in Bewust-Zijn | Labyrint de weg naar binnen | Simon Olbertijn

10 december, 2018 @ 19:30 - 22:00

€15,

– DIT EVENT IS GEANNULEERD IVM TE WEINIG AANMELDINGEN VAN TE VOREN –
– Graag aanmelden van te voren: wanda@edanz.nl –

HET LABYRINT – DE WEG NAAR BINNEN

Het labyrint is een spiraalachtige vorm die naar binnen voert naar het middelpunt. De vorm is al duizenden jaren oud. Hij is in veel oude culturen aangetroffen op diverse continenten en werd veelal gebruikt bij rituelen. Het is een mysterieuze vorm en al even mysterieus is haar werking: je betreedt een ander universum, waar andere wetten lijken te gelden. Je daalt af in de lagen in jezelf en met het ingaan kun je achter je laten wat je niet meer dient, in het midden kun je een sterke ervaring krijgen van je verbinding met de Bron die je vervolgens het nieuwe aanreikt op je weg naar buiten. Alsof je door een geboortekanaal weer op aarde terugkeert.

Wij zien uit naar een mooie avond met jullie,
Simon & Maroesja

SIMON OLBERTIJN van de Labyrintwerkplaats zal dit ritueel inleiden en begeleiden. Nadat je het labyrint hebt gelopen komen we samen om de ervaringen te delen. Je deelt wat je wilt delen en houdt voor jezelf wat je voor jezelf wilt houden. Je ervaringen worden gespiegeld, hierdoor ontstaat vaak nieuw inzicht in jezelf.
www.labyrintwerkplaats.nl

— OVER AVOND IN BEWUST-ZIJN —

Iedere maandag organiseert EdanZ een avond in Bewust-Zijn. De avonden worden verzorgd door diverse docenten, met uiteenlopende achtergronden. Zij delen hun ervaring en kennis in een avondvullende workshop van 2,5 uur. Zo worden verschillende tradities en methodes geïntroduceerd op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wellicht kun jij je laten inspireren op jouw levenspad!

Via deze avonden kunnen deelnemers en docenten kennis maken met elkaar. Deze avond is voor ervaren docenten een visitekaartje om zichzelf te laten zien aan een andere doelgroep, dan via het eigen netwerk bereikt wordt. Daarnaast is het een plek om te experimenteren met nieuwe werkwijzes en technieken en is er de ruimte voor beginnende workshopgevers om zichzelf te ontwikkelen. Wil je deelnemen aan het netwerk, en een avond verzorgen, of wil je iemand aandragen voor het verzorgen van een avond, neem dan contact op via: wanda@edanz.nl.

Warme groet,
Wanda

PRAKTISCH
Iedere maandagavond – 19.30-22.00
€15,- (€12,- met EdanZ Kaartsysteem, €9,- met stadjerspas)
Je hoeft je niet aan te melden. Kom wanneer het jou uitkomt.

FACEBOOK
Volg actuele events & informatie via onze Facebookgroep:
www.facebook.com/groups/2339495819426269

MEER INFORMATIE
www.edanz.nl/avond-in-bewust-zijn

Details

Date:
10 december, 2018
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
€15,
Event Category:
Website:
http://www.edanz.nl/avond-in-bewust-zijn

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Maroesja Veken
Phone:
06-57207806
Email:
maroesjaveken@gmail.com
Website:
www.labyrintwerkplaats.nl