van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Avond in Bewust-Zijn | Satsangcirkel | Helderheid in Liefde | Betty Brouwer

17 december, 2018 @ 19:30 - 22:00

€15,

Een satsang cirkel is een plek van stilte, bezinning, vragen, antwoorden en uitwisseling.

Liefde gaat over contact, verlangen, jezelf leren kennen, verbinding en eigenheid. Een reis naar vrijheid en verbondenheid. In onszelf en met de ander.
In de Satsang cirkel ontmoeten we de verschillende thema’s die in ons leven aanwezig zijn.

Betty deelt op basis van een verdiepend thema van die avond haar bevindingen en afstemming, presenteert oefeningen en energetisch samen-werk. Hoe hebben we een helder contact en waar ontmoeten we versluiering?

Samen onderzoeken we metafysische en alledaagse thema’s die hartverwarmend en ziel rakend zijn met als doel jouw eigenheid te verhelderen en versterken. Ze betreffen je persoonlijk geluk en verruiming van je Bewust Zijn opdat jij steeds meer in je hartskracht staat.

Je kunt zelf vragen of een thema dat jou bezighoudt inbrengen.
De onderwerpen kunnen levensvragen zijn zoals liefde, werk, veranderingen of gaan over Bewust Zijn, energie-werk, metafysica. Je bepaalt zelf in hoeverre je liever luistert of inbrengt. Niets hoeft.

Als je wilt reageren op iemands inbreng, dan doe je dat op basis van de eigen innerlijke waarneming en richt jij je daarbij op het delen met ieder in plaats van een bepaalde persoon. Wat brengt het thema of onderwerp bij jou teweeg. Ook over de energie van samen zijn, ervaren en delen geeft Betty haar afstemming.

Je hebt hiervoor geen ervaring nodig, slechts je belangstelling en onderzoekende geest. 
Fijn dat je er bent!
Liefs, Betty

 

BETTY – ‘Van jongs af aan heb ik mezelf vragen gesteld over wie ik ben en meer algemeen, wie we zijn als mensen. In mijn volwassen leven heb ik met dit doel de studie sociale academie gedaan, wijsbegeerte gestudeerd, en een opleiding energetisch healer/reader gevolgd. 
Wie je bent leer je niet alleen door studie, maar door te ervaren, te delen en van elkaar te leren. Zelf voelen, zelf ervaren en onderzoeken waar jij echt authentiek jij kunt zijn. Zowel mijn geest als mijn hart heb ik uitgedaagd om open te gaan in een wereld die niet altijd klopt. 
Ik wil hoogsensitieven ondernemende mensen een hart onder de riem steken en hen helpen hun eigenheid te ontdekken en neer te zetten. Voor onszelf, maar ook voor onze wereld. We hebben een missie en we hebben een wereld die dit niet altijd begrijpt. Laat staan dat we onszelf altijd begrijpen of dat we tegen uitdagingen aanlopen die ons pad vertroebelen. Deze uitdaging kunnen we ontrafelen door samen met energiewerk aan de slag te gaan en te gaan ontdekken hoe dat voor jou werkt en wat daardoor kan verschuiven in je leven ten positieve.
Ik ben werkzaam als raadgeefster en geef consulten energetisch samen-werk. Ik volg een verdiepende opleiding tot energetisch therapeut.’
www.cosmicheart.nl

 

— OVER AVOND IN BEWUST-ZIJN —

Iedere maandag organiseert EdanZ een avond in Bewust-Zijn. De avonden worden verzorgd door diverse docenten, met uiteenlopende achtergronden. Zij delen hun ervaring en kennis in een avondvullende workshop van 2,5 uur. Zo worden verschillende tradities en methodes geïntroduceerd op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wellicht kun jij je laten inspireren op jouw levenspad!

Via deze avonden kunnen deelnemers en docenten kennis maken met elkaar. Deze avond is voor ervaren docenten een visitekaartje om zichzelf te laten zien aan een andere doelgroep, dan via het eigen netwerk bereikt wordt. Daarnaast is het een plek om te experimenteren met nieuwe werkwijzes en technieken en is er de ruimte voor beginnende workshopgevers om zichzelf te ontwikkelen. Wil je deelnemen aan het netwerk, en een avond verzorgen, of wil je iemand aandragen voor het verzorgen van een avond, neem dan contact op via: wanda@edanz.nl.

Warme groet,
Wanda

PRAKTISCH
Iedere maandagavond – 19.30-22.00
€15,- (€12,- met EdanZ Kaartsysteem, €9,- met stadjerspas)
Je hoeft je niet aan te melden. Kom wanneer het jou uitkomt.

FACEBOOK
Volg actuele events & informatie via onze Facebookgroep: Avond in Bewust-Zijn – Groningen

ACTUELE EVENTS
www.edanz.nl/events/category/avond-in-bewust-zijn/list/

MEER INFORMATIE
www.edanz.nl/avond-in-bewust-zijn

Details

Date:
17 december, 2018
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
€15,
Event Categories:
,
Website:
http://www.edanz.nl/avond-in-bewust-zijn/

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Betty Brouwer
Phone:
0653763287
Email:
bet.brouwer@gmail.com
Website:
www.zichtbaar-zijn.nl