van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EASY FLOW YOGA

18 april, 2019 @ 20:15 - 21:30

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 19:30 on dinsdag, repeating until 26 maart, 2019

An event every week that begins at 20:15 on donderdag, repeating until 27 juni, 2019

De Easy Flow yogalessen, zijn gebaseerd op de ‘moeder’ van alle yogavormen; Hatha Yoga. Het is een fijne, rustige en afwisselende yogales, waarin alle aspecten van yoga aan bod komen. Denk aan meditatie, diverse yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. De ‘flow’ staat voor het uitvoeren van een reeks yogahoudingen op een rustige, vloeiende manier. Bij Hatha yoga gaat het om het creëren van balans, waarbij je focus naar binnen is gericht op je eigen lichaam en ademhaling.

Elke les start met een geleide meditatie om tot rust te komen en de drukke bezigheden van de dag van je af te schudden. De houdingen die erna volgen, worden in een rustige flow, zowel zittend, staand als liggend uitgevoerd. Elke week is anders met een focus of thema en aandacht voor de techniek, achtergrond en/of voordelen van de verschillende houdingen.

De Easy Flow lessen zijn geschikt voor zowel de beginnende als ervaren yoga beoefenaar. Dit vanwege de verschillende opties die geboden worden voor het uitvoeren van de houdingen. Je hoeft dus geen ervaring met yoga te hebben en ook niet lenig, flexibel of sterk te zijn. Iedereen kan meedoen!

Lesrooster vanaf 15 januari 2019
Vanaf 15 januari worden de volgende lessen verzorgd:

Donderdagen
18.45 – 20.00 Fire Flow
20.15 – 21.30 Easy Flow

*Op de donderdagen kan vanaf april 2019 een les Fire Flow aan het rooster toegevoegd worden, mits deze nieuwe les voldoende deelnemers krijgt. In dat geval, wordt het nieuwe rooster voor de donderdagen tijdig gecommuniceerd.

Alle lessen duren 75 min. en nadien staat er een warm kopje thee voor je klaar.

Praktisch:
Werkwijze en tarieven

Nadat je je ingeschreven hebt, kun je een van de  beschikbare strippenkaarten aanschaffen. Deze kaart is voor alle lessen geldig! En kun je een keer een week niet? Geen probleem, de kaarten zijn extra lang geldig. Wil je meerdere lessen per week volgen, dan kan dat ook.

Beschikbare strippenkaarten:
5 Lessenkaart kost 60 Euro – geldigheid is 7 weken
10 lessenkaart kost 100 Euro – geldigheid is 12 weken
Een losse les kost 15 Euro – Een proefles kost 10 Euro

Studenten ontvangen op vertoon van collegekaart 10% korting op bovengenoemde tarieven.
Instappen kan het hele jaar door. Er worden wekelijks lessen verzorgd aan de hand van het lesrooster, uitgezonderd de schoolvakanties.

Nieuwjaarsacties 2019

Proeflessen in januari én februari gratis!
In de maanden januari en februari zijn proeflessen voor nieuwe deelnemers helemaal gratis. Er zijn maximaal 3 plekken beschikbaar per les. Een proefles verplicht je tot niets. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje, inclusief voorkeursles en datum naar MOYogastudio@hotmail.com.

Help mee nieuwe deelnemers werven en ontvang een extra les bovenop je strippenkaart!
Ben je van plan om weer deel te nemen? Informeer dan ook eens in je omgeving of anderen geïnteresseerd zijn? De groep tot nog toe, bestaat veelal uit deelnemers die weer via andere deelnemers meedoen. Mede hierdoor hebben we een fijne groep mensen bij elkaar. En dit is te merken aan de ongedwongen en relaxte sfeer. Bovendien is het gewoon hartstikke leuk om dit wekelijkse moment met een vriend, vriendin, familielid of wellicht je buurman of buurvrouw te delen!
Wanneer je in de maanden januari of februari een introducé meeneemt, die zich nadien meteen inschrijft, dan ontvang jij ook nog eens een extra les bovenop je strippenkaart!

Voor meer informatie; de nieuwjaarsactie (proeflessen etc) en het ontvangen van de nieuwsbrief klik hier

 

Details

Date:
18 april, 2019
Time:
20:15 - 21:30
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Nancy Huttenga
Email:
moyogastudio@hotmail.com