van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Experience Chakradance!

27 oktober, 2019 @ 14:00 - 16:00

Wegens omstandigheden is de workshop EXPERIENCE CHAKRADANCE verplaatst naar 27 oktober!! Mensen die zich hebben aangemeld, krijgen ook persoonlijk bericht.

Ik hoop jullie te zien op 27 oktober in Edanz. Laten we heerlijk door onze chakra’s dansen. En let op: er geldt een maximum aantal deelnemers van 12. Vol = vol!

Warme groet, Hanna

Chakradance™ is een therapeutische bewegingsvorm die lichaam en ziel met elkaar verbindt en in balans brengt. Het is een ontdekkingsreis door jouw zeven energiecentra (chakra’s) en innerlijke Levensbronnen. We bewegen vrij op speciaal gecomponeerde muziek, die je rechtstreeks in contact brengt met je chakra’s. Chakradance™ laat de energie weer stromen en je voelt je levenskracht.

Iedereen kan het! Geen pasjes, technieken. De dans is van jou en jij geeft daar vorm aan. Chakradance™ is de dans van jouw ziel!
In deze kennismakingsworkshop dans en ervaar je al je zeven chakra’s. Begeleid door muziek en visualisaties die resoneren met je Levensbronnen, word je meegenomen op een dynamische dansreis door jouw eigen energiecentra.
In deze reis ontdek je je innerlijke krachten. Géén oordeel. Vrijheid in jouw beweging!

Mocht je daarna verdieping willen en elk chakra nader onderzoeken, dan start 27 oktober een cyclus van 8 weken. Iedere week dansen we een chakra, gaan we de bijbehorende archetypes in onszelf onderzoeken en leven een week lang met vol bewustzijn op een bepaald chakra. De laatste week dansen we een integratiedans door alle chakra’s, om ze met elkaar te verbinden.

Tijdsduur: ca. 2 uur
Investering: €17,50
Opgave: hannatengbergen@gmail.com

Details

Date:
27 oktober, 2019
Time:
14:00 - 16:00
Event Categories:
, ,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Hanna Tengbergen
Email:
hannatengbergen@gmail.com