van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fire Flow Yoga

15 januari @ 18:45 - 20:00

De Fire Flow yogalessen zijn gebaseerd op de dynamische Vinyasa Yoga. Ook deze vorm van yoga richt zich op de ademhaling, en dan vooral op hoe je deze toe kunt passen tijdens de verschillende houdingen. De overgang tussen de verschillende houdingen wordt ‘Vinyasa’ genoemd, die de meeste mensen kennen van de ‘Zonnegroeten’. Het is een uitdagende les die varieert in dynamiek en intensiteit. Het afstemmen van je ademhaling op de fysieke oefeningen staat hierbij centraal.

Elke les start met een korte zittende of staande meditatie ter voorbereiding. Nadat we het lichaam opgewarmd hebben, volgt een reeks Zonnegroeten en yogahoudingen, die in een flow uitgevoerd wordt. De houdingen worden als het ware aan elkaar gesmeed, met behulp van je ademhaling en tussenliggende Vinyasa. Het is een afwisselende les, waarbij aandacht is voor de techniek en het veilig uitvoeren van de houdingen.

De Fire Flow lessen zijn geschikt voor mensen met enige yogaervaring. Het gaat er hierbij niet om hoe goed je in een houding kunt komen, of hoe sterk, lenig of flexibel je bent. Dat komt vanzelf wel bij regelmatige oefening 😉

Lesrooster vanaf 15 januari 2019
Vanaf 15 januari worden de volgende lessen verzorgd:

Dinsdagen                                  Donderdagen*
18.45 – 20.00 Fire Flow               19.30 – 20.45 Easy Flow
20.15 – 21.30 Easy Flow

*Op de donderdagen kan vanaf april 2019 een les Fire Flow aan het rooster toegevoegd worden, mits deze nieuwe les voldoende deelnemers krijgt. In dat geval, wordt het nieuwe rooster voor de donderdagen tijdig gecommuniceerd.

Alle lessen duren 75 min. en nadien staat er een warm kopje thee voor je klaar.

Praktisch:
Werkwijze en tarieven

Nadat je je ingeschreven hebt, kun je een van de  beschikbare strippenkaarten aanschaffen. Deze kaart is voor alle lessen geldig! En kun je een keer een week niet? Geen probleem, de kaarten zijn extra lang geldig. Wil je meerdere lessen per week volgen, dan kan dat ook.

Beschikbare strippenkaarten:
5 Lessenkaart kost 60 Euro – geldigheid is 7 weken
10 lessenkaart kost 100 Euro – geldigheid is 12 wekenEen losse les kost 15 Euro
Een proefles kost 10 Euro

Studenten ontvangen op vertoon van collegekaart 10% korting op bovengenoemde tarieven.
Instappen kan het hele jaar door. Er worden wekelijks lessen verzorgd aan de hand van het lesrooster, uitgezonderd de schoolvakanties.
Nieuwjaarsacties 2019

Proeflessen in januari én februari gratis!
In de maanden januari en februari zijn proeflessen voor nieuwe deelnemers helemaal gratis. Er zijn maximaal 3 plekken beschikbaar per les. Een proefles verplicht je tot niets. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje, inclusief voorkeursles en datum naar MOYogastudio@hotmail.com.

Help mee nieuwe deelnemers werven en ontvang een extra les bovenop je strippenkaart!
Ben je van plan om weer deel te nemen? Informeer dan ook eens in je omgeving of anderen geïnteresseerd zijn? De groep tot nog toe, bestaat veelal uit deelnemers die weer via andere deelnemers meedoen. Mede hierdoor hebben we een fijne groep mensen bij elkaar. En dit is te merken aan de ongedwongen en relaxte sfeer. Bovendien is het gewoon hartstikke leuk om dit wekelijkse moment met een vriend, vriendin, familielid of wellicht je buurman of buurvrouw te delen!
Wanneer je in de maanden januari of februari een introducé meeneemt, die zich nadien meteen inschrijft, dan ontvang jij ook nog eens een extra les bovenop je strippenkaart!

Voor meer informatie; de nieuwjaarsactie (proeflessen etc) en het ontvangen van de nieuwsbrief klik hier

 

Details

Date:
15 januari
Time:
18:45 - 20:00
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Nancy Huttenga
Email:
moyogastudio@hotmail.com