van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gratis informatie bijeenkomst ‘wat als artsen niets meer voor je kunnen doen?’

2 juli @ 18:45 - 21:00

Wat als ‘artsen niets meer voor je kunnen doen’ ?

GRONINGEN – Dinsdag avond 2 juli organiseert het Platform Jouw Laatste Levensfase een gratis interactieve bijeenkomst voor iedereen die, privé of professioneel, te maken heeft met de laatste fase van het leven. Het doel van deze bijeenkomst is in gesprek gaan over wat in deze periode van toegevoegde waarde is.

De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur | inloop 18.45 uur

Zolang de ziekte bestreden wordt, weten we allemaal wat ons te doen staat. Maar als niets meer baat, dan komt er een moment dat we dat niet meer weten. De artsen kunnen niets meer doen, maar ook familie, vrienden en professionals staan dan met lege handen. Terwijl er natuurlijk heel veel gebeurt met degene die het betreft en deze fase ook op het netwerk vaak een zware wissel trekt.

“Als je bent beland in je laatste levensfase, dan gebeurt er heel veel met jou, je omgeving, je emoties”, zegt Monique Branse, grondlegger van het landelijke platform Jouw Laatste Levensfase en spreker tijdens de bijeenkomst. “De vraag ‘hoe kan ik deze periode zo waardevol mogelijk invullen en wat heb ik nodig om los te kunnen laten?’ komt vaak boven. Voor iedereen is dit weer anders. Daarom is het zo belangrijk om na te denken over wat voor jou waardevol is en dit te delen met je omgeving. Met het platform bieden we een keur aan diensten en producten die mensen kunnen helpen bij deze zoektocht”.

Voor meer informatie klik hier

* Bezoekers ontvangen een gratis informatiebox met
producten en diensten voor de laatste levensfase. De
box is ook gratis aan te vragen via de website.

 

Details

Date:
2 juli
Time:
18:45 - 21:00
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Mariele Mijnlieff
Email:
info@onderonsuitvaart.nl