van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Introductie avond ~ DE DALIAN METHODE ~

14 februari @ 19:30 - 21:00

Tijdens deze GRATIS introductie-avond wordt je geïnformeerd over de methode en de workshop op 22 & 23  februari 

De Dalian Methode is de nieuwste, meest transformerende methode tot herstel / genezing binnen de Gezondheidszorg, die buiten het Denken omwerkt. Afgelopen 4 jaar zijn de eerste 20 mensen hierin wereldwijd opgeleid. In Nederland ben ik, Divya de Wilde de eerste. Ik hoop velen hierin te inspireren. Opdat ik hierin collega’s krijg, we ook in Nederland meer bekendheid kunnen geven aan deze methode.

Mensen beschrijven de Dalian Methode als ‘lightspeed healing method’. Dit kan ik onderschrijven.

Onze blik op de wereld is beperkt, wordt gekleurd door oude, deels vaak onbruikbare of beperkende overtuigingen en oude opgeslagen emoties. Deze gekleurde bril bepaalt voor een groot deel hoe we naar de wereld en onszelf kijken en daarmee bepaalt deze (onbewust) ook de koers van ons leven. Als kan dit leiden tot fysieke, emotionele of psychische klachten.

De Dalian Methode is voor iedereen die van Binnen Uit antwoorden wil vinden over de dingen waarin jij in je leven tegenaan loopt. Dit kunnen levensvragen zijn, als ook fysieke, emotionele en psychische klachten (angst, depressie, PTSS, onzekerheid etc).

Via de methode bereik je het cellulair geheugen van het lichaam, waardoor oude (vaak ook onbewuste) patronen aangekeken kunnen worden en getoetst op hun waarheid. En je de levenslessen van klachten kunt vinden en met een ruimere bril en iets meer levenswijsheid je leven verder kunt bewandelen.

Hoewel de Dalian methode zaken enorm issues snel verheldert en daarmee doet verdwijnen van je interne harde schijf is het soms eerst nodig om andere vormen van hulpverlening genoten te hebben. En proefondervindelijk te hebben ontdekt dat je zaken niet alleen via het denken en vaak ook niet alleen door lichaamsgerichte interventies op kunt lossen. Juist voor deze mensen kan de Dalian Methode erg geschikt zijn. Want dan is er bereidheid om te springen in het diepe. En de Wortel van je klachten aan te gaan kijken.

Tijdens deze GRATIS introductie-avond wordt je geïnformeerd over de methode en de workshop op 22 & 23  februari

informatie en aanmelden -> DIVYA DE WILDE
0610638164| divya@nuzijn.nl |www.nuzijn.nl

Details

Date:
14 februari
Time:
19:30 - 21:00
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Divya de Wilde
Phone:
0610638164
Email:
divya@nuzijn.nl
Website:
www.nuzijn.nl