van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kaula Tantra Yoga – Kom in je Kracht

16 mei, 2018 @ 19:30 - 21:00

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 7:30pm on woensdag, repeating until 30 May, 2018

▼ Kaula Tantra Yoga ▼ Empowerment ▼ 

▼▼ Kaula Tantra Yoga ▼▼ Kom in je Kracht ▼▼

Elk moment op de dag is anders, elk moment is een nieuwe staat van zijn. In deze reeks, gaan we echt kijken wat zich NU aandient. We respecteren onze grenzen, dagen onszelf uit, blijven in zachte kracht.

Ervaar 6 sessies van deze bijzondere diepgaande vorm van yoga. Maak verbinding met de natuur van jouw lijf, jouw energie.

▼Wat gaan we doen▼
In deze zes lessen gaan we bepaalde thema’s behandelen, afgestemd op de energie van de dag.
Thema’s als ademen, observatie, chakra-activatie, sufi-meditatie, loslaten/verzachten, diepe ontspanning, transformatie, seksuele energie laten stromen, je heilige ruimte, mannelijke en vrouwelijke energie, innerlijk kind, zelfliefde en jezelf krachtig in de wereld zetten.

Ervaar diep ontspannende meditatieve oefeningen, we wisselen staande Hatha poses af met kalme yin oefeningen die de natuurlijke toename van kracht, flexibiliteit, precisie en gezondheid biedt. We richten ons op ontspanning in de poses en het rustig de tijd geven om alles te integreren in het zenuwstelsel, doormiddel van lang aanhoudende poses, shavasanas en adem oefeningen. Elke les beginnen we met diverse andere oefeningen gericht op het thema, zoals Qi Gong, Sufi, Chakra Meditatie, Kundalini & lichtcode activaties.

Het proces in de sessie is langzaam en mindful. Na de reeks vaker te doen, merk je duidelijk vooruitgang en ook bij regelmatige thuis-beoefening, op cel niveau en algemeen in je leven.

▼Voor wie & waarom▼
Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk, het gaat namelijk altijd om je eigen proces, in elk moment. Wat dient zich ‘nu’ aan, wat zegt jouw lichaam, – luister, voel, adem -, accepteer je grenzen én daag jezelf zeker uit. The Tantra yoga series helpt bij het balanceren en activeren in elke wijze in je leven, inclusief seksualiteit, door het balanceren van de chakra’s, diaphragma’s en dosha’s. De serie is verdeeld in drie delen: de ‘heating’, de Tri-Dosha balanserende Shavasana en de Makrasana. De oefeningen zullen zelfstandig worden gepraktiseerd, zonder partner. De beoefening van Kaula Tantra yoga bestaat niet uit seksueel contact of naaktheid.

▼Waarom 6 lessen▼
Het nummer ‘6’ is gerelateerd aan de vibraties en energie van onvoorwaardelijke liefde, balans & harmonie, verantwoordelijkheid nemen, emotionele verdieping, jezelf koesteren & verzorgen en de balans tussen je materiële doelen en je innerlijke zelf.

▼Data▼
Op de woensdagavonden 25 april, 2, 9, 16, 23, 30 mei

▼Aanmelden▼
Via auroraslighthealing@gmail.com
Aanmelden kan tot 21 april, de lessen gaan door bij minimaal 7 deelnemers. De groep is maximaal 15 personen.

▼ Investering ▼
Wil je direct verzekerd zijn van een plek in de groep, maak dan direct de investering van 88 euro over op;
NL07 SNSB 0925 9073 24 t.n.v A. Eggens o.v.v. 18KTY-aprmei

▼ Vragen? ▼
Stuur een e-mail of bel
auroraslighthealing@gmail.com 
– 0655797798

Welkom ♥

Namasté,
Aurora Anne

Details

Date:
16 mei, 2018
Time:
19:30 - 21:00
Event Category:

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Aurora’s Light | Anne Eggens
Phone:
0655797798
Email:
auroraslighthealing@gmail.com
Website:
https://www.facebook.com/auroraslighthealing/