van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Korte komplete cursus: Je website in WordPress

14 juni, 2018 @ 09:30 - 12:30

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 9:30am on donderdag, repeating until 21 June, 2018

Je website in WordPress
Je wilt online zichtbaar zijn, maar hoe maak en onderhoud je zelf een website? WordPress is het meest veelzijdige systeem om je website in te kunnen maken. Of je nu een -serieuze- hobbyist bent, aan de website werkt van een organisatie of deze professioneel nodig bent. In deze korte, complete cursus leer werken met WordPress.

In de cursus ontvang je tips, trucs en veel know-how . De kunst van het website bouwen behelst techniek, inhoud en vormgeving. Het komt allemaal ruimschoots aan de orde, zodat jij er vertrouwd mee raakt. Je volgt de cursus in je eigen tempo en met je eigen doel voor ogen. Van kennis maken tot professionele website.

Naast de cursus ontvang je thuisopdrachten, kun je onderweg je vragen stellen in een gesloten facebookgroep. Ook heb je blijvend toegang tot diverse online naslagwerken: WordPress stap voor stap, lesoverzichten en extra tips en bronnen.

Na deze cursus heb jij een goed functionerende eigen website, waar je met vertrouwen verder aan kunt bouwen. Of je hebt kennis gemaakt met WordPress en weet nu hoe het moet en kan!

Data 7,14,21 juni

Tijdstip: 9.30 – 12.30
Drie maal drie uur, inclusief thuisopdrachten, testwebsite, facebookgroep en online naslagwerken.
Prijs: 129,- excl btw
Ook bied ik VIP pakketten aan.Je ontvangt dan naast de cursus extra persoonlijke begeleiding met als doel een professionele website. Als je hiervoor belangstelling hebt neem dan contact met me op m een en ander door te spreken.

Kijk voor meer informatie en agenda overzicht op www.zichtbaar-zijn.nl
Email: info@zichtbaar-zijn.nl

Hartelijke groet, Betty Brouwer

Over Betty:

“Ik ben WordPress coach en Content Creatie adviseur. Graag help ik bewust ondernemende mensen met het maken, onderhouden of verbeteren van hun website. Daarnaast ondersteun ik bij het helder krijgen van je inhoud en aanbod. Ik doe dat door middel van cursussen, persoonlijke coaching en websitebouw. Ik zet mijn kennis en ervaring op zo’n manier in dat  jij je niet afhankelijk hoeft te voelen van een deskundige, maar we  gelijkwaardig samen kunnen werken”.

Details

Date:
14 juni, 2018
Time:
09:30 - 12:30
Event Category:
Website:
http://www.zichtbaar-zijn.nl

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Betty Brouwer
Phone:
0653763287
Email:
bet.brouwer@gmail.com
Website:
www.hemelfluisteringen.nl