van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KUNDALINI YOGA; voor een fijne herfst  ~ EDANZ EVENT

17 september, 2020 @ 14:00 - 15:30

|Recurring Event (See all)

An event every 2 weeks that begins at 14:00 on donderdag, repeating until 11 december, 2020

KUNDALINI YOGA ; voor een fijne herfst  

Nu de dagen korter worden, de wind gaat razen en de regen wil kletteren, kan de moed je zomaar in de schoenen zakken: Geen puf, geen tijd, geen zin… Belangrijk dus, om goed voor jezelf te blijven zorgen.
In deze Kundalini Yoga herfstreeks gaan we de somberte verjagen, ons licht doen schijnen en contact maken met onze innerlijke kracht en balans. We luisteren hierbij goed naar onze eigen behoeftes.

 

Kundalini Yoga (3HO), wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Door verschillende methoden zoals lichaamsoefeningen, zang, ademhaling, meditatie, handbewegingen en spierspanningen,  word je je bewuster van je eigen fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele gesteldheid. Het is een dynamische vorm van yoga die je op je eigen niveau kunt volgen.

 

Hoewel de focus in deze herfstreeks ligt op je psychische gezondheid, werken de oefeningen door op alle niveaus. Dus of je nu een mentale boost kan gebruiken of gewoon zin hebt in een heerlijk moment voor jezelf: Je bent van harte welkom!

 

Praktisch 

Data: Tweewekelijks op donderdagmiddag in de periode van 17 September t/m 10 December ( te weten: 17 sept, 1, 15, 29 okt, 12, 26 nov en 10 dec). Alle lessen zijn los van elkaar te volgen.
Tijd: 14:00-15:30
Kosten: € 8,00 per keer | Met een Edanz strippenkaart € 6,00 | Vrijwilligers van Edanz gratis. (Met de Stadjerspas krijg je een korting bij aankoop van een Edanz Kaart: € 5,-  bij een € 25,- kaart en € 10,-  bij  een € 50,- kaart)

Docent: Judith Grob is gecertificeerd docent in Kundalini (3HO) en Yasodhara yoga. Daarnaast houdt ze zich bezig met zang en heeft ze een achtergrond als onderzoekspsycholoog. Zie www.yogasong.nl voor meer informatie.

Belangrijk:
– Je kan alleen deelnemen aan de les als je je opgegeven hebt. Dat kan via judithgrob@hotmail.com

– Je kan momenteel geen gebruik maken van materialen van Edanz. Dat betekent dat je zelf een yogamat/schapenvachtje, deken en evt. meditatiekussen (iets om op te zitten) mee moet nemen. Zorg daarnaast voor fijne kleding waarin je goed kunt bewegen, en evt warme sokken en een dekentje.

– Let op. Een yogales is geen vervanging voor medische hulp. Door deel te nemen aan een les van Judith Grob van Yoga Song, neem je de volledige verantwoordelijkheid over je eigen gezondheid (zie ook www.yogasong.nl/info).

– Edanz heeft een protocolom aan de richtlijnen van overheid en RIVM te kunnen voldoen

 

 

 

Details

Date:
17 september, 2020
Time:
14:00 - 15:30
Event Categories:
, ,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

EdanZ
Phone:
050.8539262
Email:
contact@edanz.nl
Website:
www.edanz.nl