van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mannencirkel ~ EdanZ event

24 september @ 19:30 - 21:00

|Recurring Event (See all)

One event on 24 september, 2020 at 19:30

One event on 8 oktober, 2020 at 19:30

One event on 22 oktober, 2020 at 19:30

Mannen,

De afgelopen tijd vroeg ons om een inwaartse beweging. Wellicht voelen jullie weer de drang om naar buiten te gaan en weer het ‘normale’ leven aan te vatten. Wat leefde er de voorbije tijd allemaal in jullie? Hebben jullie je inmiddels aangepast of staan jullie op de bres om jullie rechten, waarden en normen te verdedigen?

Op welke manier hebben jullie toch de uitwaartse weg gevonden om jezelf en wat er in je omging, uit te drukken? Wat waren jouw momenten van ergernis of frustratie? Wat waren jouw uitlaatkleppen? Wie of wat heeft je gevoed? Wat waren jouw vormen om op te laden? Wat willen deze tijden jou vertellen? Misschien geven ze jou wel sleutels over wie je bent op een diepere laag? Het vraagt stilte binnenin jou en regelmatig afstand nemen van de niet aflatende informatie, meningen, oordelen en verhalen van anderen. En om jouw eigen wijsheid en waarheid te ontdekken.

Om te voelen wat resoneert binnen in jou en wat niet. Reden te meer om naar binnen te gaan en te luisteren naar de stem van jouw hart en ziel, jouw innerlijke stem. Welkom!

Niravo

Sacredspiritwork 


N.B.  Het is deelname op basis van registratie. Registreer je via:  joy.of.being.nl@gmail.com
Dit is i.v.m. het totaal aantal mensen welke binnen mogen vertoeven. Er is plaats voor 10 deelnemers. Gelieve zelf een matje of kussentje mee te nemen. De spullen van EdanZ kunnen momenteel niet gebruikt worden. Hier kun je het corona protocol lezen. 


Praktisch: 

Kosten voor deelname -> middels Edanz Events kaart € 6,- / contant of pin € 8,-

Je kan een Edanz Kaart kopen voor €25,- of €50,-. De EdanZ Kaart is niet persoonsgebonden (mag gedeeld, of doorverkocht worden), en is onbeperkt geldig. Met dit kaartsysteem kun je deelnemen aan alle EdanZ non-profit events.
Met de Stadjerspas krijg je een korting bij aankoop van een Edanz Kaart: € 5,-  bij aanschaf van een € 25,- kaart en € 10,- korting bij aanschaf van een € 50,- kaart.

(bij aankoop middels Stadjerspas, vragen we jouw pas te tonen)

 

Details

Date:
24 september
Time:
19:30 - 21:00
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Niravo den heijer
Email:
sacredspiritwork@gmail.com
Website:
https://www.sacredspirit.work/