van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

R&B Yoga

31 mei @ 19:00 - 20:00

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 19:00 on vrijdag, repeating until 31 mei, 2019

door Marianne Willems en Jolein Schram

We zijn allebei yogadocent met een passie voor RnB muziek. We riepen al jaren tegen elkaar dat we de twee eens moesten gaan combineren en na wat bezoekjes aan Amerika, waar RnB yoga al een serieus concept is, besloten we de stap te wagen. In Groningen, maandelijks, in een club, mét live DJ, het bleek meteen een succes. Het is nu tijd voor een nieuwe stap, namelijk het aanbieden van een wekelijkse RnB yogales in Edanz! De eerste les zal a.s. vrijdag 15 maart van 19.00-20.00 uur plaatsvinden in Edanz. Na de les is er ruimte voor een lekker kopje thee en een gesprek. We zullen op de open dag bij Edanz op 16 maart een demo houden. Graag zien we je daar!

Yoga betekent letterlijk verbinden. Met RnB yoga verbinden we niet alleen op de klassieke manier mensen met yoga, maar ook met de muziek en met elkaar. Het is een laagdrempelige manier om eens een (eerste) yogales te nemen en na de les is er ruimte voor een theetje en gesprek. Wat we zelf het allermooist vinden en waar we van te voren alleen maar konden dromen is dat we langzaamaan een community opbouwen. Dat mensen zich welkom en veilig voelen is voor ons het allergrootste compliment.

RnB yoga wordt gegeven als pop-up yoga op unieke locaties zoals onder andere café Donovans en Edanz. Zie voor nieuwe data en locaties onze website www.rnbyoga.nl. Je kunt ons ook volgen op Instagram: @rnbyoganl, en op Facebook: rnbyoganl! We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten op de mat!

Iedere vrijdag 19.00 – 20.00 uur

In maart speciale prijs 5 euro!!

Details

Date:
31 mei
Time:
19:00 - 20:00
Event Category:

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Marianne Willems & Jolein Schram
Email:
rnbyoganl@gmail.com
Website:
https://www.rnbyoga.nl/