van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Opleiding boeddhistisch hulpverlener

8 februari @ 14:30 - 21:00

Vandaag vindt de eerste en tevens kennismakingsopleidingsdag plaats. Een kennismaking voor diegene die de introductie avonden gemist heeft of voor diegene die ergens nog een twijfel voelt. Kom dan deze opleidingsdag ervaren van 14.30 – 21.00 uur voor € 75,-. Wellicht dat er na deze dag een overtuigende ‘JA’ gevoeld wordt voor aanmelding van het volledige opleidingsjaar.

Wees welkom 

Inleiding opleiding:

We zouden dankbaar kunnen zijn voor al onze (materiële en intellectuele) verworvenheden, maar voelen vaak een innerlijk gemis. Waar we voor veel dingen een wetenschappelijke verklaring hebben, voelen we een steeds groter wordende behoefte aan spirituele ontplooiing. Het materialisme staat in deze tijd onder grote druk. We gaan steeds meer begrijpen dat we de wereld uitputten en dat geld en bezit niet gelukkig maakt. In een zoektocht naar zingeving en geluk vinden steeds meer mensen ondersteuning in het boeddhisme.

De boeddhistische leer, ook wel het boeddhistische pad genoemd, geeft ons hiervoor niet alleen theoretische, maar vooral praktische ondersteuning voor het dagelijkse leven. Eén van de belangrijke kenmerken van deze ondersteuning is dat we ons voor ons spiritueel welbevinden niet afhankelijk maken van iets of iemand buiten ons, maar hier geheel zelf verantwoordelijk voor zijn.

Gebaseerd op deze eeuwenlange traditie, zijn we dankbaar om de opleiding tot boeddhistisch hulpverlener te kunnen aanbieden.

Voor meer informatie klik hier

Aanmelden voor deze avond klik hier

Praktisch: er is een pauze van één uur om iets te eten – het is mogelijk je eigen eten mee te nemen of in de omgeving iets op te halen. Vooralsnog worden er géén maaltijden verstrekt bij Edanz.

Details

Date:
8 februari
Time:
14:30 - 21:00
Event Category:

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Stichting De Koolmees, Christina Kilburn
Phone:
0644041809
Email:
info@stichtingdekoolmees.nl
Website:
www.stichtingdekoolmees.nl