van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Playdate – Groningen

13 september, 2019 @ 19:00 - 22:30

Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenen en tekst

Wil jij meer connectie ervaren tijdens je dates?
Ben je toe aan ontmoetingen vanuit je hart?
Is het wel klaar met het swipen op Tinder?
Of met ongeïnspireerde dates waarin je geen enkele verbinding met iemand voelt?

Time for change!

 

WAT GAAN WE DOEN?
In deze workshop ga je elkaar op een speelse manier ontmoeten. We creëren een veilige space waarin je door middel van allerlei leuke oefeningen uitgenodigd wordt om iets meer van jezelf te laten zien. En we zorgen ervoor dat het ook fun wordt. Misschien vertel jij straks dat de vonk tussen jullie oversloeg tijdens een staarwedstrijdje, een geblinddoekte dans of tijdens het delen van je grootste dromen. Kortom: we komen in beweging, zijn in contact en maken plezier!

De oefeningen die gedurende de avond langskomen kennen een zorgvuldige opbouw. De nadruk ligt vooral op het leren kennen van een aantal leuke mensen. Waar de sweet spot in jullie contact ligt is aan jou. Misschien haal je er een leuke vriendschap uit, een knuffelpartner en wie weet een liefdesrelatie.

Aan het eind van de avond geef je aan wie je nog eens zou willen ontmoeten. Hiervoor is het handig dat je je smartphone meeneemt.

WAT GAAN WE NIET DOEN?
Wat we vooral níet gaan doen is tegenover elkaar aan tafel zitten en elkaar ongeïnspireerde vragen stellen als; ‘waar kom je vandaan? Wat doe je voor werk? Heb je broers en zussen?’.

OVER PLAYDATE
Playdate is bedacht door Simone, Joël en Michelle. Ervaringsdeskundigen op het gebied van slechte én leuke (Tinder)dates en (ex)deelnemers aan diverse standaard speeddates (zonder succes). Wij zien zoveel leuke singles om ons heen en weten dat daten anders kan. Samen hebben wij ervaring met circling, tantric dance en het maken en begeleiden van sociale spellen waarbij het draait om speelse ontmoetingen.

Playdate heeft tot op heden zes events georganiseerd in vier verschillende steden. Elke avond heeft heel wat matches opgeleverd, en zo nu en dan krijgen we een terugkoppeling van hoe het na deze playdate avond is verlopen – dat is voor ons de kers op de taart!

VOOR WIE?
Speelse twintigers en dertigers die zin hebben om nieuwe mensen te leren kennen en open staan voor de liefde! We maken de doelgroep wat specifiek om zo de matchingskansen te vergroten.

TICKETS:
Regulier ticket €19,00
Minima ticket €16,50 (beperkt beschikbaar, voor degenen die wél voelen dat dit event als geroepen komt, maar waarvan de portemonnee het niet helemaal toelaat)
Support ticket €21,50 (support iemand met een kleinere portemonnee)

Kaarten zijn uitgesplitst naar mannentickets & vrouwentickets. We streven naar een goede balans tussen mannen en vrouwen. Het kan zijn dat er een wachtlijst op mannen- of vrouwentickets ontstaat, hierover communiceren we in dit event.

Tickets zijn verkrijgbaar via Chipta

 

TIJD
Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30

REACTIES VAN DEELNEMERS
* Deelneemster in Utrecht*
Ik was blij verrast door de Playdate avond. Had eigenlijk geen energie en was bang dat het misschien net te zweverig zou worden maar het was echt heel erg leuk en ook goed georganiseerd met fijne opbouw van de avond. Ik ben erdoor verrast. Dus ik zou zeggen.. ga vooral zo door! Want er zijn steeds meer singles dus jullie kunnen nog genoeg organiseren!

* Deelnemer in Utrecht*
Het idee van een dateavond ligt voor mij toch wel buiten mijn comfortzone. Ik heb letterlijk tot de dag zelf zitten twijfelen of ik zou gaan omdat ik het spannend vond. Uiteindelijk ben ik er naar toe gegaan met het gevoel dat het er voor mij om ging een leuke avond te hebben. En die heb ik zeker gehad. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor een mooie avond. Ga vooral door met zulke mooie dingen organiseren waarbij iedereen zich zo welkom kan
voelen.

* Deelneemster in Amsterdam*
Voor deze avond had ik een beetje het gevoel het contact met mijn gevoel en lichaam kwijt te zijn en vooral veel in mijn hoofd te zitten. Ook heb ik veel moeite met een simpele aanraking van iemand normaal gesproken. Deze avond was een hele mooie manier om op een veilige wijze hier mee om te leren gaan, weer meer verbinding te voelen en grenzen aan te durven geven. Wat aan het begin werd gezegd, dat verbinding met anderen soms nodig is voor verbinding met jezelf, vond ik heel toepasselijk.

Details

Date:
13 september, 2019
Time:
19:00 - 22:30
Event Categories:
, , , ,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Simone van Oorspronk
Email:
playdate@hartjehartje.nl
Website:
https://www.playcommunity.nl/