van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Soul Activation Journey ~ Sound, Voice & Cacao ~

20 juli @ 18:00 - 21:00

Aurora Anne komt 20 juli naar Groningen, om je mee te nemen op een Zielsreis, met Diepe & Engelen klanken, haar stem en het Heilige Cacao Medicijn uit Guatemala.

❖ De reis
Door middel van muziek, beweging, adem, activatie, meditatie, stem en geluid word je in je hart geleid, om je te verbinden met je ziel om je volledig te openen en vrij te zijn. Om jezelf over te geven aan wat is en verbinding te maken met het Kosmische Hart. Aurora Anne is diep verbonden met klanken en zal haar wezen en vibratie naar voren brengen om je te omhelzen, te kietelen, liefde te geven, te begeleiden, genezing te geven en op de best mogelijke manier te dienen.

❖ Heilige Cacao
Deze rauwe cacao is in de puurste vorm, gecultiveerd met zorg en liefde speciaal voor de ceremonies. Het elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect. Het heilige Cacao-medicijn is een subtiel-zachtaardig maar krachtig werkend medicijn, dat je de mogelijkheid geeft om het hart te openen en je levensenergie te stimuleren. De actieve ingrediënten van de cacao werken sterk op de hartchakra en brengen ons terug naar onze natuurlijke gevoelstoestand. Van het hoofd naar het hart en het verbindt ons intuïtief met Moeder Aarde. Vanwege de euforie-inducerende componenten kunnen veel emoties loskomen en weer gaan stromen, je kunt een hoge mate van geluk ervaren en de gevoeligheid van je zintuigen verhogen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te genezen, lever en nieren te ontgiften, stress te verminderen en het natuurlijk vrijmaken en versterken van het gelukshormoon.

Voor een reis van 3 uur is de uitwisseling: 33 euro

Wil je meedoen?

★ Kaartjes:
https://www.auroraslight.org/product-page/soul-journey-sound-voice-cacao

✦ Aurora Anne
Een warme en liefhebbende vrouw met de passie om mensen bij elkaar te brengen en in verbinding met hun eigen ziel. Ze is een Reiki Master, intuïtieve energetische genezer, die nu al meer dan 8 jaar werkt met healing, met geluid, stem en kristallen. Ze zingt en speelt muziek om je hart te omhelzen. Zij is een Stem & Bodywork-coach, Soul & Light Code Activator & Tantra Yoga Teacher. Ze leerde oude tradities van verschillende sjamanen. en houdt van het werken met het Cacao-medicijn en om dit te combineren met haar sterke intuïtieve healing & klank-stem healing. Wees welkom en geef je over aan het onbekende en word omhelsd door de vibraties van liefde.

✧✧ Persoonlijke sessies ✧✧
Heb je het gevoel dat je dieper wilt duiken en persoonlijke aandacht nodig hebt? Tijdens haar bezoek in Groningen kan ze ook enkele mensen ontvangen voor individuele / één-op-één sessies, die op voorhand zijn geboekt.
Zij zal Soul & Light Code Activations aanbieden. Dit kan plaatsvinden op 19 of 20 juli.

Zij zal speciale zomeraanbiedingen doen:
ZIELS- EN LICHTCODE ACTIVATIES
~ Healing sessies ~
1 uur voor 33 euro per persoon

Taal: Nederlands of Engels

★ Wilt u een sessie boeken, klik dan hier:
https://www.auroraslight.org/product-page/soul-light-code-activation-only-on-july-19th-or-20th

Stuur asjeblieft een email naar auroaslighthealing@gmail.com op welke datum je een sessie wilt boeken:

Vrijdag 19 Juli:
* 11:00 – 12:00

* 12:30 – 13:30

* 14:00 – 15:00

* 15:30 – 16:30

* 18:00 – 19:00

Zaterdag 20 Juli:
* 11:00 – 12:00

* 12:30 – 13:30

* 14:00 – 15:00

* 15:30 – 16:30

www.auroraslight.org

In English go to ->  facebook

Details

Date:
20 juli
Time:
18:00 - 21:00
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Aurora’s Light | Anne Eggens
Phone:
0655797798
Email:
auroraslighthealing@gmail.com
Website:
https://www.facebook.com/auroraslighthealing/