van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Training Bewustzijnsgroei en Intuïtieve Ontwikkeling

16 april, 2018 @ 19:30 - 22:00

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 7:30pm on maandag, repeating until 30 April, 2018

€245

Je verbinden met je ware zelf en met anderen om je heen.
Werken met de energieën die tot jouw beschikking staan.
Je bewustzijn en je intuïtie te vergroten

Inhoud van de training
Bewustzijnsgroei en intuïtieve ontwikkeling hangen sterk met elkaar samen. Het versterkt je innerlijk weten en brengt je in contact met wie je in essentie bent. Met behulp van je innerlijke weten krijg je meer inzicht in je emoties en denken. Zo krijg je een betere afstemming op je handelen. Het helpt je in contact te komen met de diepere bedoeling van jouw leven en mee te gaan bewegen in de stroom van het leven.

Het werken met de chakra’s zal in deze training centraal staan. Chakra’s zijn niet-stoffelijke energiecentra in je lichaam. Ze worden ook wel bewustzijnscentra genoemd die elk verschillende aspecten van het eigen bewustzijn stimuleren, bijvoorbeeld zelfacceptatie, daadkracht, overgave, vertrouwen etc. Als chakra’s onvoldoende doorstromen is dit van invloed op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.
In de meeste literatuur worden zeven hoofdchakra’s besproken. Echter, eind jaren negentig kreeg de mens er zes chakra’s bij. Deze worden ook wel de aquariuschakra’s genoemd vanwege de overgang van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk in 2012. Door middel van de aquariuschakra’s kan de mens de wetten van het hogere Zijn van de schepping, de wetten van Liefde en Eenheid, begrijpen en integreren. Dit betekent dat de mens de goddelijke energie in de materie (het lichaam) kan brengen en het leven om hem heen kan aanraken en transformeren.

Vorm van de training
De training zal bestaan uit meditaties, visualisaties, oefeningen en theorie. Er worden praktische oefeningen gedaan in groepjes om je intuïtie te trainen. Verder zul je o.a. kennis maken met een transformatiemethode die werkt met de chakra’s.
Je ontvangt een reader en verschillende audio-opnames.

Resultaat van de training
Door het verder openen van je chakra’s zal je bewustzijn groeien. Ook zal je intuïtie vergroten. Je leert beter te vertrouwen op je gevoel en te luisteren naar je hart (innerlijke weten) en je lichaam. Al met al kom je steviger, liefdevoller en meer vitaal in het leven te staan en zal je meer toegang hebben tot het eenheidsbewustzijn.
Doordat we ons tijdens de bijeenkomsten met onszelf en elkaar zullen verbinden, kunnen krachtige transformaties plaatsvinden op het gebied van fysieke, emotionele, spirituele en/of mentale blokkades.
De training werd door eerdere deelnemers als heel waardevol, effectief en plezierig ervaren. Ook zijn deelnemers als gevolg van de training meer gaan doen wat ze vaak al heel lang wilden of werden hun mogelijkheden duidelijker.
Wil je ervaringen lezen van eerdere trainingdeelnemers, klik dan hier op: ERVARINGEN.

Traininggegevens
Data: 7 maandagavonden op: 12, 19 en 26 maart; 9, 16, 23 en 30 april 2018
Tijd: 19.30 – 22.00 uur.
Locatie: Groningen, in Edanz aan de van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen
Kosten: 245 euro (inclusief 21% btw).
Aantal cursisten: 10-14 personen.

Begeleiding
De training wordt gegeven door Juul van der Veen. Juul is sinds 2006 werkzaam als psycho-energetisch therapeut in haar eigen praktijk Healing en Therapie.
Een belangrijke missie van Juul is mensen te begeleiden in bewustwording en het toelaten van het ware zelf.
In 2013 is ze gestart met het geven van bijeenkomsten die daartoe bijdragen.

Informatie en opgave
Je bent van harte welkom op deze training. Voel voor jezelf of je erbij wilt zijn.
Voor meer informatie kun je bellen met Juul: 06-29568663.
Opgeven kan telefonisch of per e-mail: juul@healing-en-therapie.nl

Details

Date:
16 april, 2018
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
€245

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Jonathan
Phone:
0626253515
Email:
Jclark386@yahoo.co.uk
Website:
www.jonathanclark.nl