van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VoelKracht training – voel je innerlijke kracht!

24 september, 2019 @ 19:30 - 22:00

|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 19:30 on dinsdag, repeating until 15 oktober, 2019

Wil jij meer innerlijke kracht, gezonde grenzen, zelfvertrouwen en ontspanning in je leven? Dan is deze training voor jou!

In deze lichaamsgerichte training ga je in 4 avonden je innerlijke kracht (weer) voelen, hiermee vergroot je je ‘VoelKracht’. Je leert gezonde grenzen te voelen en aan te geven. Ook leer hoe je na spanning en stress meer kunt ontspannen.

Herken je je in één van de volgende vragen:
– Zit je veel in je hoofd en wil je meer contact met je lijf?
– Weet je soms niet waar jij staat en wat je wil in je leven?
– Kun je goed praten, maar vind je het moeilijk om te voelen?
– Heb je moeite met je grenzen aanvoelen en aangeven?
– Voel je je regelmatig gespannen en wil je meer ontspannen?
– Voel je makkelijk met een ander mee, maar vergeet je jezelf?

Roept één of meer van deze vragen herkenning op? Dan is deze training voor jou.

Je gaat kracht voelen door contact met je lichaam te maken. Door met je aandacht naar binnen te gaan kun je voelen wat er werkelijk in je leeft. Dit is niet altijd makkelijk in een druk leven met veel prikkels van buitenaf. Door te focussen, te vertragen en te ontspannen ga je in de VoelKracht training meer voelen wie jij bent, waar je staat en wat jij wil.

In de VoelKracht training leer je:
– Jouw innerlijke kracht voelen;
– Stevig staan, bij jezelf blijven en kracht uitstralen;
– Gezonde grenzen aanvoelen en aangeven;
– Ontspannen na stress en (in)spanning;

De training is een moment voor jezelf. Vier avonden om weer op te laden, je energie te voelen en te ontspannen. We werken met actieve en speelse werkvormen en technieken uit lichaamswerk, psycho-fysieke weerbaarheidstrainingen en meditatie.

Voor wie:
Deze training is voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 50 jaar die een stap willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Ervaring op dit gebied hoeft niet en mag wel. Nieuwsgierig zijn en open staan voor nieuwe ervaringen is het belangrijkste. De training is geschikt als kennismaking en als verdieping in lichaamsgericht werken.

Een aantal ervaringen van deelnemers in mijn training en coaching:

“Ik zou deze training aan (jonge) mensen aanraden die meer zouden willen leren over zichzelf en die net begonnen zijn een pad te bewandelen van hun zelfontplooiing en het laten groeien van hun zelfbewustzijn. Je ontdekt in deze training waar jouw grenzen liggen, en hoe je hierin kunt communiceren met respect tot jezelf en de ander. Je leert over het voelen van je eigen kracht en dat jouw kwetsbaarheid net zo belangrijk is. Je leert over samenwerken en vertrouwen. Over het trouw blijven aan jezelf. Deze training is een hele goede manier om kennis te maken met de wereld van het lichaamswerk. En ik kan niet wachten tot er een vervolgtraining komt!” (Elmer)

“Deze training kan je helpen om meer in je kracht te gaan staan, meer te voelen, minder te oordelen, meer te zijn en te aarden. Een kans om je eigen grenzen te verkennen en om te groeien als persoon.” (Joost)

“Ik heb Hans ervaren als een hele fijne, betrokken, bezielde coach. Zo heeft Hans me geleerd hoe belangrijk het is om te ‘vertragen’. Waardoor het makkelijker is om contact te maken met je lijf en te voelen wat er in je gebeurt. Het leven stroomt weer meer door mijn lijf. Hoe gaaf is dat! Ook vond ik het lichaamswerk van Hans helpend. Zo deed hij met mij een oefening om mijn focus te versterken. Dat werkte zo mooi. En dit kan ik op elk moment van de dag toepassen.” (Marten)

“Een schot in de roos, gefocust en tegelijk ruimte gevend voor wat zich aandient. Hans biedt een veilige, ordeloze ruimte waarin je mag onderzoeken in jezelf en er ruimte is voor expressie. De aandacht voor je lichaam, gevoelens is mij voor een essentieel stuk voor transformatie waar Hans oog voor heeft en ruimte in biedt. Bij Hans vind je mooie balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke.” (Linda)

Over mij:
Mijn naam is Hans Ronda, 34 jaar en woon in Groningen. Ik ben maatschappelijk werker, psycho-fysiek weerbaarheidstrainer, coach en aan het afstuderen als lichaamsgericht therapeut bij het Aumm Instituut. In mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd dat ware kracht van binnenuit komt. Dat deel ik graag met jou!

Mijn verhaal:
Mijn reis naar mijn innerlijk kracht maakte ik door het eerst buiten mezelf te zoeken. Als kind was ik gevoelig en heb ik mij vaak onbegrepen en kwetsbaar gevoeld. Toen ik puber werd heb ik een besluit genomen: ik wil me nooit meer zo kwetsbaar voelen! Ik ben me groter voor gaan doen dan ik mij voelde. Spieren gaan kweken in de sportschool, vechtsporten gaan doen en hard werken voor goedkeuring en waardering van anderen. Op deze manier kwam ik erachter dat ik heel goed ben geworden in een beeld van mezelf neerzetten dat ik groot en sterk ben. Maar echte kracht voelen deed ik niet. Diep van binnen was ik bang om door de mand te vallen en niet goed genoeg te zijn. Ik was vooral bezig met hoe ik overkwam en had geen contact met mijzelf. Door in contact te komen met meditatie en lichaamswerk ben ik meer gaan ontspannen. Ik ben anders naar mijzelf gaan kijken. En gaan voelen hoe mijn werkelijke kracht van binnenuit komt. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om contact met mijn lijf te voelen, grenzen aan te geven en anders om te gaan met stress in mijn leven. Dit deel ik graag met jou in de VoelKracht training.

Kenmerkend aan mij als trainer is dat ik op een energieke en zorgvuldige manier een veilige bedding neerzet. Een plek waarin deelnemers op hun eigen manier en tempo kunnen leren. Met plezier, uitdaging en een nuchtere combinatie van lichtheid en diepgang.

Data en tijd:
Vier dinsdagavonden van 19.30 tot 22.00u. Inloop vanaf 19.15u
– Dinsdag 24 september: Stevig staan, focus en ademhaling
– Dinsdag 1 oktober: Gezonde grenzen
– Dinsdag 8 oktober: Ontspanning na (in)spanning
– Dinsdag 15 oktober: Innerlijke kracht in je leven
De avonden zijn niet los te volgen.

Begeleiding:
Hans Ronda en assistent Linda Olk

Investering:
Jouw investering voor alle 4 avonden is € 140,-
Hiervoor krijg je:
– een telefonisch intakegesprek met mij;
– 4 avonden training;
– thee en lekkers;
– en een nagesprek na de trainingen.

Aanmelden:
Stuur mij een mail op info@hansronda.nl.
Na je aanmelding neem ik contact met je op voor een bel- of skype afspraak om verder kennis te maken.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail me gerust!
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hans Ronda
info@hansronda.nl
www.hansronda.nl
www.VoelKracht.nu

Details

Date:
24 september, 2019
Time:
19:30 - 22:00
Event Category:

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Hans Ronda
Phone:
0615865909
Email:
info@hansronda.nl
Website:
www.hansronda.nl