van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

Wildeman Mannencirkels ~ Edanz event

28 januari @ 19:30 - 21:30

|Recurring Event (See all)

One event on 10 december, 2020 at 19:30

One event on 14 januari, 2021 at 19:30

One event on 28 januari, 2021 at 19:30

Herken je dat je liever naar anderen luistert dan dat je op jezelf vertrouwt? Lukt het jou niet om je behoeftes en verlangens te vervullen? Om je vanuit vertrouwen met anderen te verbinden? Om vanuit rust en kracht je grenzen aan te geven?

Wil je weer op jezelf kunnen vertrouwen. Jezelf met anderen verbinden. Helder, krachtig en vanuit rust je grenzen en behoeften aangeven. Wil je jouw kwaliteiten weer kunnen benutten. Meer je levensenergie laten stromen en van het leven genieten?

Mijn naam is Niravo den Heijer, na vele jaren gewerkt te hebben als militair en als professioneel brandweerman en reddingsduiker, heeft het bestaan mij een andere kant op doen bewegen.
Na een grensverleggende maar ook wonderbaarlijke ontdekkingsreis, waarin ik mijn kwetsuren rondom mijn mannelijkheid heb kunnen helen en transformeren werk ik als lichaamsgericht psychotherapeut vanuit mijn eigen ervaring. Je leert over de stappen die zijn gezet als onderdeel van mijn eigen persoonlijke pad naar volwassen mannelijkheid. Dezestappen zullen ook jou helpen om dit te bereiken.

Zie ook https://www.sacredspirit.work/mijn-reis/

De mannencirkels gaan uit van een ervaringsgerichte methode met als doel het stimuleren van je levensenergie, het verhogen van je bewustzijn en het bekrachtigen van je mannelijkheid.

Tijdens de mannencirkels ga je leren om weer contact te maken met je ware en gezonde mannelijkheid, zodat deze weer werkzaam wordt in je leven. Wanneer je de kwaliteiten van een gezonde mannelijkheid leert onderscheiden en belichamen zal het in hoge mate je leven verrijken.

De mannencirkels helpen om je angsten omtrent je mannelijkheid te omarmen en deze te transformeren. Soms zal dat makkelijk gaan, maar soms zal het ook confronterend enuitdagend zijn.

Het levert je nieuwe energie en levenslust op. Je wordt begeleid in het duiden van je individuele zoektocht. Met de verworven inzichten verheldert de kijk op jouw proces van ontwikkeling als man en leer je bewuster te zijn van wat jij wilt in je leven.  Als jij alles hetzelfde laat, dan verandert er nooit iets.
Maar wil je leren, voelen en leven, dan bieden de mannencirkels je een waardevolle ondersteuning op jouw pad en nodig ik je van harte uit deel te nemen!

De grote van de groep zal niet meer zijn dan 10 deelnemers. Zo kunnen we ieders grenzen en behoeftes respecteren.

 

Warme groet, Niravo

Voor opgave (verplicht) of informatie: sacredspiritwork@gmail.com. of  06-24635364.
Voor meer info en inspiratie:Zie ook: mijn reis   en     sacred spirit 

Kosten voor deelname -> middels Edanz Events kaart € 6,- / contant of pin € 8,-

Je kan een Edanz Kaart kopen voor €25,- of €50,-. De EdanZ Kaart is niet persoonsgebonden. Met dit kaartsysteem kun je deelnemen aan alle EdanZ non-profit events.
Met de Stadjerspas krijg je een korting bij aankoop van een Edanz Kaart: € 5,-  bij aanschaf van een € 25,- kaart en € 10,- korting bij aanschaf van een € 50,- kaart. (bij aankoop middels Stadjerspas, vragen we jouw pas te tonen)

 

Details

Date:
28 januari
Time:
19:30 - 21:30
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Niravo den heijer
Email:
sacredspiritwork@gmail.com
Website:
https://www.sacredspirit.work/