van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Geannuleerd: Wildeman Mannencirkels ~ Edanz event

26 november, 2020 @ 19:30 - 21:30

Merk je dat je in het dagelijks leven problemen ervaart in je lichaam. Dat je veel in je hoofd zit en moeilijk kunt voelen. Heb je het gevoel dat je aan het overleven bent? Zijn ergevoelens als verdriet, eenzaamheid, angst, boosheid, seksuele gevoelens… en weet je niet hoe je daarmee om kunt gaan?

Merk je op dat je liever naar een ander luistert dan op jezelf te vertrouwen. Heb je de neiging om je aan te passen?

Wil je weer op jezelf kunnen vertrouwen. Helder, krachtig en vanuit rust je grenzen aangeven. Wil je jouw kwaliteiten weer kunnen benutten. Jezelf en een ander liefhebben?   Meer je levensenergie laten stromen en van het leven genieten?

Mijn naam is Niravo den Heijer, na vele jaren gewerkt te hebben als militair, als professioneel brandweerman en reddingsduiker, heeft het bestaan mij een andere kant op doen bewegen.
Als lichaamsgericht psychotherapeut werk ik vanuit mijn eigen ervaring. Je leert de stappen die zijn gezet en beheerst als onderdeel van mijn eigen persoonlijke pad naar volwassen mannelijkheid. Deze stappen zullen ook jou helpen om dit te bereiken!

De Wildeman Mannencirkels gaan uit van een ervaringsgerichte methode met als doel het stimuleren van je levensenergie, het verhogen van je bewustzijn en het bekrachtigen van je mannelijkheid.

In de mannencirkels ga je leren om weer contact te maken met je ware en gezonde mannelijkheid, zodat deze weer werkzaam wordt in je leven. Wanneer je de kwaliteiten van een gezonde mannelijkheid leert onderscheiden en belichamen zal het in hoge mate je leven verrijken.

De mannencirkels helpen om je angsten omtrent je mannelijkheid te omarmen en deze te transformeren. Soms zal dat makkelijk gaan, maar soms zal het ook confronterend en uitdagend zijn.

Het levert je nieuwe energie en levenslust op. Je wordt begeleid in het duiden van je individuele zoektocht. Met de verworven inzichten verheldert de kijk op jouw proces van ontwikkeling als man en leer je bewuster te zijn van wat jij wilt in je leven. Als jij alles hetzelfde laat, dan verandert er nooit iets. Maar wil je leren, voelen en leven, dan bieden de Wildeman Mannencirkels je een waardevolle ondersteuning op jouw pad en nodig ik je van harte uit deel te nemen!

De grote van de groep zal niet meer zijn dan 10 deelnemers. Zo kunnen we ieders grenzen en behoeftes respecteren.

Voor opgave (verplicht) of informatie: sacredspiritwork@gmail.com. Telefonisch contact ook mogelijk.
Voor meer info en inspiratie:Zie ook: mijn reis   en     sacres spirit 

Kosten voor deelname -> middels Edanz Events kaart € 6,- / contant of pin € 8,-

Je kan een Edanz Kaart kopen voor €25,- of €50,-. De EdanZ Kaart is niet persoonsgebonden. Met dit kaartsysteem kun je deelnemen aan alle EdanZ non-profit events.
Met de Stadjerspas krijg je een korting bij aankoop van een Edanz Kaart: € 5,-  bij aanschaf van een € 25,- kaart en € 10,- korting bij aanschaf van een € 50,- kaart. (bij aankoop middels Stadjerspas, vragen we jouw pas te tonen)

 

Details

Date:
26 november, 2020
Time:
19:30 - 21:30
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Niravo den heijer
Email:
sacredspiritwork@gmail.com
Website:
https://www.sacredspirit.work/