van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WITTE TENT ~ Midzomer-ritueel ~

23 juni @ 19:30 - 21:30

In de Witte Tent bijeenkomsten richten we ons samen met andere vrouwen op de kwaliteiten: licht (werpen op), helderheid, wijsheid, vreugde en wezenlijk floreren. Wij bieden een warm bad voor vrouwen van veel creativiteit, actieve oefeningen, rituelen, symboliek, natuur, dans en beweging, klank, meditatie en deelrondes met elkaar in kleinere en grotere groep.

Speelse, veilige, vrije en kernachtige bijeenkomsten waarbij je je weer gaat verbinden met de wereld en je leven op je geheel eigen en unieke wijze. Daarbij wordt je gesteund door je zusters.

Deze avond -> MIDZOMER-Ritueel

Bijdrage: € 15,-
Info en / of opgave: www.atmajyoti.nl / info@bypippa.nl
Pippa: 0627537250 / Alejandra: 0614585389

 

Deze bijeenkomsten zullen worden begeleid door Alejandra Acosta van Atma Jyoti en Pippa Pinuppins van By Pippa. Alejandra is opgeleid als creatief dynamisch coach bij de Kleine Tiki en is momenteel docente bij de Kleine Tiki. Zij werkt daarnaast als coach in haar eigen atelier / praktijk in Groningen. Zij heeft veel ervaring op het gebied van kunstzinnig werken, werken in de natuur en symboliek uit de natuur en het begeleiden van persoonlijke en creatieve processen.

Pippa is opgeleid als kunstzinnig tekencoach en als danseres en danstherapeute. Zij werkt als dansdocente en danstherapeute en is schrijfster en kunstenares van diverse boeken. Zij heeft haar eigen atelier in Groningen en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en individuen in hun persoonlijke proces.

Beide hebben zij veel gewerkt met ceremonies, rituelen en vrouwen. Zij vullen elkaar goed aan waarbij zowel inkeer als expressie centraal staan. Delen en spelen is helen!

– Verwondering (oogsten van wat je hebt gedaan en verwezenlijkt tot nu toe). Je verwonderen over de rijkelijke magie in je leven. Stilstaan bij alles wat je hebt mogen volbrengen en plukken in je leven.

– Bezinning: we zullen ons bezinnen op de figuurlijke maar ook letterlijke betekenis van het woord. We reizen naar binnen en vinden daar onze zin in het leven, we vinden onze zinnen en eigen woorden terug en koesteren ze.

– Bestemming (datgene een stem geven wat de wereld in wil reizen en daardoor ook zelf op je levensreis je bestemming vinden en waarmaken). Nu de blaadjes van de bomen aan het vallen zijn, zullen ook wij loslaten wat niet bij deze bestemming hoort.

We gaan op deze reis van buiten naar binnen en dan opnieuw van binnen naar buiten om klank te geven aan onze toekomst. De vruchten van ons leven plukken, onze zin vinden in het hier en nu en onze bestemming vormgeven door onze waarheid te laten horen!

https://www.bypippa.nl/wittetentbijeenkomsten

 

 

Details

Date:
23 juni
Time:
19:30 - 21:30
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Pippa Pinuppins
Phone:
0627537250
Email:
info@bypippa.nl
Website:
www.bypippa.nl