van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop | Free your authentic voice | Avi Adir

11 september, 2019 @ 13:00 - 17:30

 

“I’m here to share the radiating waves of the divine force flowing through all life”

~ Avi ~

We zijn heel blij dat de uit Israël afkomstige multi-instrumentalist en zanger Avi Adir Groningen weer aandoet.

Avi Adir reist met zijn optredens de hele wereld over. Hij wisselt zijn zang af met met een groot aantal zeer uiteenlopende instrumenten, waaronder de Indiase bansoeri, de Armeense doedoek, de Griekse bouzouki en de Egyptische ney.
Zijn solo-concert in Synagoge Groningen is een stroom van improvisaties die de bezoeker meeneemt op een artistieke reis door tijd en ruimte. Deze bijzondere ervaring wordt versterkt door zijn stem: die lijkt uit een andere wereld te komen.

Songwriter/performer
Adir begon in Israel als twaalfjarige met zingen en gitaar spelen. Later ontwikkelde hij zich tot songwriter en performer. Als twintiger verdiepte hij zich in het maken van bamboefluiten en de studie van Indiase Raga muziek. Daarna legde hij zich toe op de zang. Hij ontwikkelde zijn zangstem zodanig, dat deze ging harmoniëren mat de klank van zijn favoriete instrumenten. Zo ontwikkelde Avi Adir zich tot een songwriter en performer die voortdurend op reis is om zijn muziek met het publiek te delen. Klik hier voor zijn nieuwe album.

Hij geeft een concert op 9 september in de Synagoge en vervolgens op 11 september een workshop bij EdanZ waarin deelnemers hun eigen stem op een meditatieve manier leren gebruiken.

Workshop
Op woensdag 11 september geeft Avi Adir een workshop ‘Free your authentic voice’.
‘Musical vocal breath experience – waking up to our neglected musical nature’
De deelnemers kunnen van hem leren hoe ze hun stem op een natuurlijke en intuïtieve manier kunnen gebruiken. Uitgangspunt van de workshop van Avi Adir is dat de stem een directe reflectie is van wie we op een bepaald moment zijn. Door te luisteren naar de eigen stem en door muziek door zich heen te laten stromen, kunnen de deelnemers hun bewustzijn op verschillende niveaus beleven.
Iedereen kan aan de workshop deelnemen, ook zonder ervaring met zingen.

Inloop: 13.00 uur |  workshop: 13.30 – 17.30 uur | maximaal 25 deelnemers!
Deelname: € 35,- incl. thee met iets lekkers.
Ticket link: chipta

Concert maandag 9 september Synagoge Groningen, Folkingestraat 60, Groningen
zaal open om 19.30 uur |  concert:  20.00 tot 22.00 uur, met pauze
Entree: voorverkoop € 15,-
Aan de zaal: € 17,50
Ticket link: chipta

Workshop en concert samen: € 45,-
Ticket link: chipta

voor informatie: contact@edanz.nl

Self-styled modern Troubadour Avi Adir, originally from Israel, a unique expressive authentic vocalist and multi-instrumentalist. Travels the world, without identifying himself to a nation or country.
His music arises from the core of the heart, with an emotional deep expression of ancient Sufi’s spirit and divine connection.
Avi Adir performs in concert halls, festivals, yoga and art spiritual events, sharing fusion mix of composition and improvisation at the same time. Freedom flow that touches and inspires the audience in their own creativity and their love to sing and dance.
Each performance is a new stream unfolding in the present moment, according to the situation and the energy in the space.
check his new album https://aviadir.bandcamp.com/

 

Details

Date:
11 september, 2019
Time:
13:00 - 17:30
Event Categories:
, , , ,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

EdanZ
Phone:
050.8539262
Email:
contact@edanz.nl
Website:
www.edanz.nl