van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop Soulpainting

5 oktober @ 19:00 - 22:00

 Soulpainting

Het maakt niet uit of je mooi kan schilderen of niet, hoe oud je bent, of je creatief bent of je een man of een vrouw bent, wat voor werk je doet, hoe je in je vel zit en of je antwoorden zoekt ja of nee. Jouw schilderij heeft je altijd iets te vertellen.

Ik breng je naar een diepere en onbewuste laag van jezelf. Door vanuit die laag te schilderen, ontstaat er ruimte in jezelf en het doek laat jou zien wat er in die ruimte zat. Je heelt jezelf eigenlijk met schilderen. Je vindt hiermee antwoorden, richting en ontspanning. 

Je kan met kwasten gaan schilderen, je handen gebruiken of je voeten. Het maakt niet uit hoe je het doet en wat je maakt. Het belangrijkste is dat je het vanuit je ziel gaat doen. Op een laagdrempelige manier zorg ik voor ontspanning, en vanuit die ontspanning laat je de kleuren en de kwasten het werk doen. En natuurlijk begeleid ik jou tijdens de hele workshop in dit proces.

Aan het einde van de workshop heb je de mogelijkheid om een reading van je eigen schilderij te krijgen. We nemen dan de tijd om de schilderijen met elkaar te bespreken. Doordat je vanuit een ontspanning schildert komen er bewust of onbewust dingen naar boven die ik uit jouw schilderij kan halen en die je helpen inzicht te krijgen in welke blokkades een grote rol spelen en welke stappen jij nu mag zetten. Na honderden vrouwen hiermee geholpen te hebben kan ik inmiddels zeggen dat ik een expert ben in het lezen van schilderijen en mensen! En ik kan je ook vertellen dat jij tijdens deze workshop exact krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Het is op een magische wijze transformerend. 

Wat krijg je

  • Een 3 uur durende workshop inclusief gebruik van alle aanwezige materialen.
  • Onbeperkt thee drinken met een ruime keuze uit verschillende soorten thee.
  • Een schaal ruim gevuld met de lekkerste hapjes.
  • De gehele workshop persoonlijke begeleiding van mij.
  • Een gezellige tijd met diepgang, ontspanning en inzichten.
  • En jouw doek krijg je als mooie herinnering natuurlijk mee naar huis.
  • Een reading die je weer een flinke stap verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling waardoor je leven gaat veranderen.

 

Doordat je iets creëert vanuit je hart en ziel, uit jij je onbewuste blokkades, waardoor er heling, meer ruimte en een groter bewustzijn in jouzelf ontstaat. 

Praktisch: 

Investering: Inclusief reading: 99 euro,   Exclusief reading: 77 euro

Opgeven (verplicht) en mag via: www.wibrichkooistra.nl/soulpainting

Heb je een vraag? Twijfel niet en stel deze via: contact@droomdoener.nl

 

Ik ontmoet je graag!

Wibrich Kooistra

 

Details

Date:
5 oktober
Time:
19:00 - 22:00
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Wibrich Kooistra
Phone:
0640088402
Email:
contact@droomdoener.nl
Website:
wibrichkooistra.nl/soulpainting