van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga Nidra – Relax, Release, Let Go

2 mei @ 19:30 - 21:00

Ben je druk in je hoofd? Kost het je moeite om te ontspannen? Kun je moeilijk in slaap komen of lig je te malen? Dan is Yoga Nidra iets voor jou!

Yoga Nidra ofwel ‘Slaap Yoga’, is een vorm van meditatie, gericht op een diepe ontspanning. Hierbij ontspannen we ons niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Dit komt doordat we ons tijdens Yoga Nidra in een grenstoestand bevinden tussen slapen en waken. Men zegt dat een half uur Yoga Nidra gelijk staat aan 3 uur slaap!

We beginnen de les met ademhalingsoefeningen om in ons lijf te komen en de bezigheden van die dag of eventuele spanningen los te laten. Gevolgd door een aantal voorbereidende houdingen, die we wat langer aanhouden dan in een reguliere yogales. Vervolgens beoefenen we Yoga Nidra, waarbij jij helemaal niets hoeft! Je ligt relaxt op je matje en laat je meevoeren door de stem die je door de verschillende fasen van de oefening heen leidt. Het effect nadien is een ontspannen gevoel, meer energie, betere concentratie en heerlijk kunnen slapen. Na de les staat een warm kop thee voor je klaar.

Workshop details:
Datum: Donderdag, 2 mei
Tijd: 19.30 – 21.00 uur (90 min.)
Locatie: Edanz, van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ, Groningen

Kosten:
Leden met een strippenkaart: 1 strip + 2,50 euro
Niet-leden 15,00 euro

Opgave en vragen, via mail
moyogastudio@hotmail.com

Details

Date:
2 mei
Time:
19:30 - 21:00
Event Categories:
,

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, 9716EJ Netherlands
Phone:
050-8539262
Website:
www.edanz.nl

Organizer

Nancy Huttenga
Email:
moyogastudio@hotmail.com