van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

Wij zoeken gastvrouwen en gastheren!

EdanZ heeft  twee vacatures.

Het betreft twee participatiebanen die per direct  ingevuld kunnen worden. Er is een vrijwilligers vergoeding van toepassing.

Wordt jij gastvrouw/gastheer bij EdanZ?

GASTHEER/GASTVROUW bij EDANZ

Taken en werkzaamheden:

Je zorgt voor een prettige sfeer in de centrale ruimte. Je bent aanspreekpunt voor de bezoekers. Tevens werk je samen met de vrijwilligerscoördinator en voert ook (in overleg) ondersteunende taken uit voor zowel de vrijwilligerscoördinator en het management.

Je verzorgt  een aantal licht huishoudelijke taken, zoals het zetten van koffie/thee, passende muziek, sfeervol maken, het in- en uitruimen van de vaatwasser, tijdens de lunch en bij het avondeten de tafel dekken en afruimen, eventueel de avondmaaltijd bereiden.

Vaardigheden en kwaliteiten

Ervaring dan wel gevoel hebben voor gastheer/gastvrouw ‘zaken & taken’.  Dit betekent o.a. overzicht hebben, zelfstandig kunnen werken, ‘werk’ zien, het kunnen omgaan met een verscheidenheid aan mensen met verschillende achtergrond en deze waar nodig sturing kunnen geven. Communicatieve vaardigheden en affiniteit met sociaal maatschappelijk werk. Gezien de missie en visie van ons centrum vragen we van jou een actieve en open houding t.a.v. bewustwording en persoonlijke groei.

Wat krijg je er voor terug?

Je werkt in een motiverende en inspirerende omgeving waar het mogelijk is zelf activiteiten te gaan doen/geven of jezelf te ontwikkelen. Stimulatie tot ondernemerschap. Werkervaring. Netwerk van mensen in het veld van bewustwording & ontwikkeling.

* Gratis deelname (gerelateerd aan aantal diensten) aan EdanZ Events activiteiten (non-profit).

* Mee-eten voor een geringe bijdrage (middels een strippenkaart) tijdens je werktijden met een gezellig team.

* Interne doorgroeimogelijkheden.

 

Werktijden

Het gaat om twee diensten van 8 uur.

 

  • op de zondag van 9:00 tot 17:00 of, als dat je beter past, van 14:30 tot 22:30.
  • Op de donderdag of vrijdag 14:30 – 22:30

 

Vrijwilligersvergoeding:

De vergoeding voor een participatiebaan is 100,- per maand. Kom je niet in aanmerking hiervoor, dan biedt EdanZ je dezelfde beloning.

Je kunt je sollicitatie mailen naar: contact@edanz.nl