van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

Herstelacademie

Herstelacademie

Herstelacademie bij EdanZ

Heb je een intensieve tijd achter de rug, voel je je afgesneden van jezelf en van wat het leven zinvol maakt en kleur geeft? Verlang je ernaar weer te durven dromen, je potentie en het plezier daarin te herontdekken? Wil je verder kijken dan symptomen en praktische problemen? Dan is een traject bij de Herstelacademie misschien iets voor jou.

De Herstelacademie is een plek om tot jezelf te komen, op avontuur te gaan en je eigen pad te ontdekken. We bieden ruimte voor groei aan mensen in een herstelproces, zoals na een ontwrichtende ervaring of een periode van psychische problemen. Je kunt weer gaan voelen dat je er toe doet en dat je mogelijkheden hebt.

De cursussen en workshops bieden tools om je zo te verhouden tot de wereld dat je kunt voelen dat je in ontwikkeling bent. We werken met bewegen, kunst en creativiteit, gesprekken, meditatie, energiewerk, coaching cirkels, symboliek, je verhaal verkennen en meer.

Vrijwilligerswerk bij Edanz kan deel uitmaken van een hersteltraject. (Vrijwilligers)werk helpt je om je gezonde delen te te laten groeien en om verbinding te voelen met anderen en de wereld om je heen. Ook kun je dan wat je leert direct in de praktijk uitproberen. Een combinatie met vrijwilligerswerk kan passend zijn als je nu niet werkt, betaald of onbetaald. Of dit een goede stap is en in welke vorm bespreken we bij het kennismakingsgesprek.

Begeleiding en organisatie
De Herstelacademie is een initiatief van Sarah Lewis en Nynke van der Hoek. Zij doen een deel van de begeleiding en werken samen met een team van coaches uit het netwerk van EdanZ. Trainers bij de Herstelacademie werken vanuit gelijkwaardigheid en kennen herstelprocessen uit eigen ervaring.

Voor wie?
Herken je jezelf hier in? Dan is een traject bij de herstelacademie misschien iets voor jou:

  • Je hebt een intensieve tijd achter de rug en hebt behoefte aan een positieve ontwikkeling.
  • Peer support, gelijkwaardigheid en werken in (kleine) groepen zijn ondersteunend voor je.
  • Je hebt een een wens om een ontwikkeling aan te gaan richting een betekenisvolle, nieuwe toekomst.
  • Vrijwilligerswerk kan je helpen om zicht te krijgen op mogelijkheden, talenten en spreekt je gezonde delen aan.
  • Je ondersteuningsvraag aan de herstelacademie is gericht op het opbouwen van een nieuwe toekomst.
  • Je wilt verder kijken dan symptomen en praktische problemen.

Opgeven, vragen en contact
Meer info, heb je vragen of een idee?
Mail naar edanzherstelacademie@gmail.com (Sarah en Nynke)

Of maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek:
https://kennismakingsgesprek.paperform.co