van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Alexandra Rakemann

0625007457||http://www.alexandrarakemann.nl/

Alexandra Rakemann | Raak, limonade voor de ziel

Alexandra Rakemann is Raak, hoewel ik dit ook weer niet bén. Ik begeleid vrouwengroepen bij het Vrouwenparadijs, als onderdeel van Raak. Daarnaast geef ik individuele coaching en werk ik als dramatherapeute en preventietrainer met vluchtelingen bij de GGZ. Ook begeleid ik samen met Caroline de stiltereis in de Wadi Rum woestijn in Jordanië.

Mijn hart ligt in het begeleiden van vrouwengroepen. Al sinds 1999 ben ik vertrouwd met het begeleiden van groepsprocessen en vrouwengroepen als (psycho)dramatherapeute in de psychiatrie. Vijftien jaar lang begeleidde ik vrouwengroepen met (seksueel) chronisch trauma en persoonlijkheidsproblematiek, gemengde groepen met rouw- en verliesproblematiek en jongerengroepen met uiteenlopende problematiek van stemmingsstoornissen tot hechtingsproblematiek.

Ik begeleid bewustwordingsprocessen bij mannen en vrouwen binnen jaartrainingen, coaching, therapie, workshops. Ik werk bij voorkeur lichaamsgericht en op zielsniveau, voorbij de verhalen. In mijn begeleiding ga ik meteen de diepte in, ik kan niet anders. De poorten gaan als vanzelf open en dat is wat ik heb te brengen. Veiligheid, openheid, speelsheid, stevigheid, rust, humor, warmte, waarachtigheid, verzachten en vertragen zijn voor mij hierin belangrijke waarden.

Aanbod Open Huis zaterdag 7 september 2019

Workshop Sjamanistische trance dans

In deze workshop mag je je overgeven aan de beat van de drum en de klanken van de muziek. Deze begeleiden je op jouw reis door je onderbewustzijn. In deze trance-dans onderzoek je het jongetje, het meisje, de man en de vrouw in jezelf. Wat hebben ze jou te vertellen? Laat je verrassen en verrijken door de boodschappen die je ontvangt vanuit je onderbewustzijn.

  • There were no results found.