van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Anita Dulos

0622898342||http://openhart.org/anita-dulos/

Anita Dulos | Open Hart

Anita Dulos van Open Hart heeft de opleiding Unity in Duality gevolgd bij het Tarab Tulku Instituut. Ze heeft les gehad van Lene Handberg, de rechterhand van Tarab Tulku. Naast deze cursus geeft Anita ook Reconnective healings en De Reconnectie.

Aanbod Open Huis zaterdag 7 september 2019

Workshop Lichamelijke en Hartsbewustzijn

Er zijn 4- Pijlers van vreugde die aan bod komen: liefdevolle vriendelijkheid, mededogen, neutraliteit en vergeving. Deze 4-pijlers komen in de cursus middels bodysense en hartsmeditaties tot een dieper bewustzijn. We zijn allemaal onafhankelijk met elkaar verbonden. Wanneer we dieper in ons hart aanwezig zijn, dan is er zelf zijn. Rust, ontspanning en stilte. Vrede is dan voelbaar en kan worden doorgegeven zonder daar moeite voor te doen.

Sessie Open Hart Healing

Bij reconnective healing ontvang je licht, energie en informatie. Reconnective healing geeft balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het heeft direct positief effect op het immuunsysteem. Het is meetbaar direct vanaf de eerste seconde: de hartslag wordt gelijkmatig en regelmatig, het zuurstof gehalte in je bloed wordt verzadigd. Het geeft een ontspanning, maar het is meer dan dat. Veel mensen ervaren een diepe innerlijke rust. Mensen ervaren meer gemak in hun leven, hindernissen worden makkelijker genomen, uitdagingen worden aangegaan, meer plezier, meer geluksgevoel. Reconnective healing werkt ook na de sessie door.

  • There were no results found.