van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Art of Living

Natascha: 06-47992865 / Elles: 06-24486683||www.artofliving.org

Onze visie:
Een betere maatschappij door sterkere individuen De oprichter van Art of Living, Sri Sri Ravi Shankar, zegt hierover; “Art of Living is een filosofie om het leven ten volste leven. Het is meer een beweging dan een organisatie. De kernwaarden zijn om vrede in jezelf te vinden en verbondenheid tussen mensen ongeacht verschillende culturen, tradities, religies en nationaliteiten te stimuleren; om ons er aan te herinneren dat we allemaal hetzelfde doel hebben: het menselijk leven naar een hoger plan tillen.
” Art of Living, opgericht in 1981 door Sri Sri Ravi Shankar, is een educatieve, humanitaire NGO (Non-Governmental Organisation) zonder winstoogmerk, die zich bezighoudt met stress-management en serviceprojecten. De organisatie is actief in 151 landen. Alle programma’s worden aangestuurd door Sri Sri’s filosofie van vrede: “Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.”
Om mensen individueel te helpen om van stress af te komen en innerlijke vrede te ervaren, biedt Art of Living stressbestrijdingsprogramma’s met ademtechnieken, meditatie en yoga. Deze programma’s hebben miljoenen mensen geholpen om stress, depressie en gewelddadig gedrag te overwinnen. Art of Living heeft gemeenschappen vrede gebracht door diverse humanitaire projecten op het gebied van conflictbeheersing, rampenbestrijding, duurzame plattelandsontwikkeling, women empowerment, rehabilitering van gevangenen, onderwijs, en duurzaamheid en milieu.

Elles en Natascha zijn beiden ervaringsdeskundige. Elles is jaren werkzaam geweest in de hulpverlening, en Natascha is al jaren werkzaam in een drukke en hectische baan als projectleider.
Ze brengen ons in contact met onze bron van energie en ontspanning, en laten ons de diepe stilte – die we van nature hebben – ervaren door meditatie. ”

Het Happiness Programma is onderdeel van humanitaire wereldorganisatie Art of Living (www.artofliving.org).

  • There were no results found.