van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Carla Schalkwijk

0616414194||www.oneness-tantra.nl

Carla Schalkwijk | Oneness Tantra

Maha Kundalini Tantra (MKT), is een krachtige, praktische en efficiënte vorm van Tantra die tot doel heeft de latente kracht van de Kundalini in het menselijk lichaam volledig te ontwaken en Universeel Bewustzijn te bereiken. Het is een zeer toegankelijke vorm van Tantra. Iedereen kan het beoefenen ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of gewicht.

MKT besteedt specifieke aandacht aan de wervelkolom, het endocriene stelsel en het chakrasysteem. De Tantrische oefeningen werken direct op zowel het klieren- en zenuwstelsel alsook op de chakra’s van de beoefenaar. Hierdoor is het effect van de oefeningen meteen voelbaar en wordt deze geregistreerd als een indruk-gevende ervaring.

Maha Kundalini Tantra wordt ook wel Oneness-Tantra genoemd.

Door structurele en regelmatige beoefening van Maha Kundalini Tantra vergroot de beoefenaar zijn zelfbewustzijn. Hierdoor vermindert hij zijn gewaarwording van het ‘IK’ en vergroot hij zijn ervaring en perceptie van non-dualiteit, Oneness.

Maha Kundalini Tantra heeft voor mij de deur geopend om door ervaring, en bewust kiezen, de weg terug te lopen naar Mezelf. De weg van zelfhaat en zelfoordeel naar meer en meer Zelfliefde. Het heeft een blijvende verandering gebracht in mijn Bewustzijn; in hoe ik de realiteit ervaar en welke dingen voor mij echt belangrijk zijn.

Dit heeft gemaakt dat ik mijn leven begon te transformeren van nemend naar gevend. Van consument naar producent. Ik deel graag mijn ervaring en kennis met jullie, aan ieder bij wie het resoneert. Het is niet de juiste of de enige weg, het is een weg. Een weg die mij zoveel heeft gebracht en geleerd (en dit nog doet, iedere dag weer 🙂 

Als gediplomeerd en steeds verder ontwikkelend, Maha Kundalini Tantra docent bied ik MKT-privésessies aan Koppels aan in mijn eigen praktijkruimte in Makkinga. Bij Edanz bied ik je de mogelijkheid om diverse MKT-workshops, cursussen of een Jaartraining te volgen.

Ik voel me dankbaar om deze bijzondere vorm van Tantra met jullie te mogen delen, de Tantra van Eenheid. Ik hoop jou of jullie, snel een keer te mogen ontmoeten tijdens één van mijn activiteiten.

 

Warme groet,

Carla

 

www.oneness-tantra.nl

 

 

 

  • There were no results found.