van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Divya de Wilde

0610638164||www.nuzijn.nl

Divya de Wilde | NuZijn

Divya is sinds twintig jaar als lichaamsgericht gz-psycholoog en gedragstherapeute werkzaam binnen de psychiatrie en in haar eigen praktijk waar zij reguliere hulpverlening combineert met complementaire zorg. Zo is zij ook opgeleid en werkzaam als lichaamsgericht werkend therapeute, mindfulnesstrainer, en deskundige in familieopstellingen en energiewerk.
Toen zij vijf jaar geleden in contact kwam met Mada Dalian en de Dalian methode, begreep zij dat deze methode een integratie is van alle bovenstaande methoden (denken, voelen, fysiek lichaam, geest), maar zoveel meer is dan dat. Sinds twee jaar is zij opgeleid in deze methode (als een van twintig mensen wereldwijd) en is deze belofte meer dan uitgekomen. Zij ziet wat de methode haar en de mensen die met deze methode werken, brengt. Om deze reden wil zij deze methode dolgraag zowel de reguliere als ‘alternatieve’ zorg inbrengen.
De Dalian Methode is een sneltrein voor mensen die moedig zijn, hun emoties in de ogen willen kijken en willen herstellen van zowel psychische, emotionele als fysieke klachten. Als ook voor hen die antwoord willen op de grote levensvragen (wie ben, waarom ben ik hier, wat heb ik hier te brengen).
Divya: ‘De Dalian Methode een methode om de wolken voor jouw innerlijke zon te doen opklaren en jouw zon te laten schijnen’.

 

Sessies Proeven van de Dalian Methode

‘For those who are ready to permanently heal their pain and suffering & live a self-empowered authentic life’. Mada Dalian.

Tijdens deze sessies maak je kennis met mijn werkwijze en met de Dalian Methode. De Dalian Methode is een methode om de wolken voor jouw innerlijke zon te doen opklaren en jouw zon te laten schijnen. Hiermee vind je toegang tot moed, creativiteit en antwoord op levensvragen. Het transformeert angst, depressie, trauma, chronische pijn, fysieke klachten en stress. Het vergroot je bewustzijn en ervaar meer inzicht en licht. Ook of juist wanneer je alles geprobeerd hebt en nog steeds vastloopt.

  • There were no results found.