van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Elien Herwig

06 3656 2182||https://www.tantra-groningen.nl

Mijn naam is Elien Herwig en ik kijk ernaar uit mijn liefde voor tantra met je te delen. Ik ben oprichtster van Tantra Awakening en bied tantra workshops, cursussen en weekenden aan. Wat ik zo mooi vind aan tantra, is dat het alle aspecten van mezelf als spiritueel wezen én als mens omvat. Tantra wil niet dat je vecht tegen je mens-zijn, zoals je boosheid, je verdriet, je dierlijke kant, je vreugde, je angsten, je drukke hoofd, je sensualiteit, je seksualiteit. Tantra nodigt je uit alle aspecten van je mens-zijn te omhelzen en ze juist bewust te doorleven. Met aandacht. Door bewust alles van mijzelf te doorleven, heb ik de diepste spirituele ervaringen gehad. Sommige waarvan ik niet eens wist dat ze mogelijk waren voor een ‘doorsnee mens’ zoals ik 😉 Ik ben gecertificeerd tantradocente. Ik heb het enorme voorrecht gehad om een internationale, tweejarige Tantra Teacher Training te hebben mogen volgen bij Ma Ananda Sarita & haar Indiase co-teacher Swami Anahata. Sarita is één van de bekendste tantradocenten ter wereld. Zij heeft 26 jaar bij de Indiase mysticus Osho gewoond en is al die tijd bij hem in de leer geweest. Alle technieken heeft ze dus rechtstreeks van hem ontvangen en mag ik nu weer doorgeven. Behalve tantradocente, ben ik ook yogadocente en docent Spaans. Van harte welkom bij mijn workshops!

“Tantra is the natural way; the loose and the natural is the goal. You need not fight with the current; simply move with it, float with it. The river is going to the sea, so why fight? Move with the river, become one with the river: surrender.”

Workshop tijdens Open Huis 16 maart: Taste of Tantra – zelf liefde
Vaak richten we ons op het geven van liefde. Vanuit dit geven hopen we stiekem ook vaak er wat voor terug te krijgen. Liefde van de ander te ontvangen. Tijdens deze workshop ervaar je een prachtige tantrische oefening gericht op het ontvangen van liefde. Om echt te kunnen liefhebben, moet je eerst leren liefde te ontvangen. En eenmaal vervult van liefde, wordt het delen ervan een moeiteloos en natuurlijk iets.
Wil je:
– op een eenvoudige manier meer liefde ervaren?
– in contact met de ander bij jezelf blijven?
– je zelfliefde vergoten?
– van tantra proeven?
– kennis maken met mij?
Dan is deze mini workshop wat voor jou. Hij is onderdeel van de Lente Open Dag bij Edanz.
Mijn naam is Elien Herwig en ik kijk ernaar uit mijn liefde voor tantra met je te delen. Wat ik zomooi vind aan tantra, is dat het alle  aspecten van mezelf als spiritueel wezen én als mens omvat. Tantra wil niet dat je vecht tegen je mens-zijn, zoals je boosheid, je verdriet, je dierlijke kant, je vreugde, je angsten, je drukke hoofd, je sensualiteit, je seksualiteit. Tantra nodigt je uit alle aspecten van je mens-zijn te omhelzen en ze juist bewúst te doorleven. Met aandacht.
Door bewust alles van mijzelf te doorleven, heb ik de diepste spirituele ervaringen gehad.
Sommige waarvan ik niet eens wist dat ze mogelijk waren voor een ‘doorsnee mens’ zoals ik 😉
Ik heb een tweejarige Tantra-docentenopleiding gedaan bij een van de bekendste tantradocenten ter wereld, Ma Ananda Sarita. Zij woonde in Osho’s gemeenschap sinds haar 17e en bleef daar tot haar 43e. Alles wat zij heeft geleerd als tantradocente, komt dus rechtstreeks van hem.
Ik voel me dankbaar om zoveel tantrameditaties en –oefeningen van Sarita te hebben mogen ontvangen, en ook van mijn Indiase tantraleraar Anahata, en om die te mogen delen met jou. En, goed nieuws! Vanaf 18 maart bied ik de eerste tantracursus aan in Groningen, ‘Chakra Journey’.
Over jou…
– Ben je nieuwsgierig naar Tantra?
– Of heb je al ervaring en ben je benieuwd of de 8-weekse cursus wat voor je is?
– Of misschien ben je gewoon in de stemming voor een fijne tantra-workshop?
Dan hoop ik dat je er 16 maart bij bent.
Deze workshop is weer heel anders dan de vorige tantra-workshops. Dat is het mooie van tantra, die diversiteit. Hoe vaker je naar tantra workshops gaat, hoe meer je ontdekt wat tantra allemaal is en wat het je kan geven.
Oh enne, kleding blijft gewoon aan.

Individuele sessie tijdens Open Huis 16 maart: Klankschaalmassage
Kom heerlijk ontspannen! Ik beweeg langzaam een klankschaal over je lichaam (kleren aan). De trillingen hebben een harmonisch, helend effect en geven diepe rust. Wees welkom, Elien

Upcoming Events

  • There were no results found.