van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Eric Macaré

06-28718474||groningen-hypnotherapie.nl

HYPNOTHERAPIE “Hypnocare Coaching”
Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose of trance om klachten en problemen aan te pakken en op te lossen. Naast hypnosetechnieken maak ik ook gebruik van diverse andere gesprekstechnieken uit de psychotherapie en gedragstherapie, zoals NLP, RET, EFT, regressie Transactionele analyse imaginaties en visualisaties. Hypnotherapie is een kortdurende therapie, geschikt voor zowel volwassen  als kinderen. Iedereen kan leren in hypnose te gaan. De eigen motivatie is hierbij het belangrijkste middel.
Hypnose is een aangename, diepe ontspanning, waarbij je sterk op jezelf geconcentreerd bent en je aandacht naar binnen gericht is. Hypnotherapie is zeer effectief bij de volgende klachten en problemen.* Stress- en spanningsklachten, slaapklachten, angstklachten, hyperventilatie, faalangst en examenvrees, burn-out, trauma’s en onverwerkte ervaringen, posttraumatische stressstoornis, loopbaan- en studiecoaching, pijn vermindering, afvallen, allergieën .

(* dit zijn de meest voorkomende klachten. Het kan zijn dat jouw klacht of probleem er niet bij staat. Informeer gerust of hypnotherapie iets voor je is.)

Workshop tijdens Open Huis 16 maart: Hypnose “Spiritual Journey”
Spirituele reis: Is rust te vergroten en je spirituele ontwaken in een korte hypnose sessie. Door te reizen vallen deze kaders weg en ontstaat er ruimte voor zicht op je identiteit vanuit een ander, ruimer, perspectief. Je krijgt er meer helderheid door over wat zich in jezelf en rondom je heen afspeelt. Je wordt bewuster van je eigen geest. Dit zou je als een spirituele reis kunnen zien.

Individuele sessie tijdens Open Huis 16 maart: Hypnose Relax
Hypnose “relax” is een korte sessie om middels hypnose, je lichaam te ontspannen. Op deze manier kun je stress verminderen.

Upcoming Events

  • There were no results found.