van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Hanneke Sprenger

0626072509|www.robuste.nl

Hanneke Sprenger | Robuste

Hanneke Sprenger (1960) geeft sinds 2012 VLOW®-borstweefselbehandelingen in haar eigen praktijk in Amsterdam. Daarnaast is zij twee dagen per maand te vinden in Zutphen en nu dus ook in Groningen. Zij is natuurgeneeskundig therapeut – in 1985 afgestudeerd aan de Akademie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal – life-coach en EMDR-therapeute.

Aanbod Open Huis zaterdag 7 september 2019

Workshop Stralende borsten 

Is het niet heerlijk om gezonde en stralende borsten te hebben in plaats van borsten die pijn doen en voor veel vrouwen een bron van zorg vormen en veel vragen oproepen. Vragen waarop vaak geen antwoord te krijgen is, ook niet bij de huisarts of specialist. Robuste wil juist graag antwoord geven op deze vragen en vrouwen ontzorgen. Heb je borstklachten, raadpleeg dan altijd eerst je huisarts. 

Sessie Borstweefselbehandeling 

De VLOW®-borstweefselbehandelingen zijn er op gericht de doorbloeding en doorstroming in het borstweefsel te verbeteren. Daar waar de doorbloeding niet optimaal is kunnen afvalstoffen zich ophopen, wordt de doorbloeding steeds verder belemmerd en kunnen (pijn-)klachten ontstaan. Door de behandelingen neemt de vrouwelijke eigenwaarde toe en voelen de borsten voller, zachter en meer eigen. De behandelingen zijn ook aan te bevelen voor vrouwen die borstvoeding willen gaan geven. En ook als je geen borstklachten hebt, ben je van harte welkom, want het is goed om je zelf ervan bewust te worden hoe de conditie van je borsten is en meer vertrouwd te raken met je borsten.

  • There were no results found.