van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Jantje Y. Brouwers

0653644637||www.dehofsteecoaching.nl

Jantje Y. Brouwers | De Hofsteecoaching

Gebeurtenissen. Sommige overkomen je. Andere zie je aankomen. Er zijn gebeurtenissen waar je ontzettend blij van wordt. Die je inspireren. Maar ook die je raken, diep of minder diep. Die je beschadigd achterlaten, omdat ze je raken waar je toch al gekwetst was. Hoe groot of klein de gebeurtenissen in je leven ook zijn, steeds gaat het erom wat jouw antwoord is daarop. Niet alleen wat het met jou doet, maar wat jij er mee doet. Welke betekenis kun jij geven aan de gebeurtenissen die jij tegenkomt. Als verlies-coach help ik je jouw veranderde wereld aan te kijken. Jouw verdriet aan te gaan. Kan ik je laten zien welke patronen grote invloed hebben op jouw gedrag. Wat verlies met jou doet. En jij met het verlies.

In mijn praktijk werk ik graag met muziek, verhalen, gedichten, schilderen. Naast individuele begeleiding verzorg ik ook lezingen en workshops, interactief,- en altijd op basis van uitwisseling. Ook dan spelen muziek, schilderen en verhalen een grote rol.

Aanbod Open Week 17 t/m 22 augustus 2020

Let op: ivm beperkte plek, wordt elke proefles tijdens onze Open Week twee keer per avond aangeboden. Proefsessies (1-op-1) worden 3 keer op avond of blok op zaterdag aangeboden. Ook is het nodig om je van tevoren in te schrijven en een kaartje te kopen. Kaartjes zijn €2,50 per stuk, inclusief een kopje thee. Kijk voor het gehele programma aanbod HIER waar je tevens kaartjes kunt kopen.

Workshop De kracht van verlies

woensdag 19 augustus van 19.00 – 20.00 uur en van 20.30 – 21.20 uur

zaterdag 22 augustus van 14.00 – 15.00 uur

We willen niet veranderen. Hooguit bijsturen. Of alleen maar een steeds betere versie van onszelf worden. Verlies doorkruist dat. Als een donderslag bij heldere hemel kan verlies je leven op de kop zetten. Ziekte, ontslag, echtscheiding, dood. Van het ene op het andere moment is niets meer hetzelfde. Ben jij niet meer dezelfde. Verlies beschadigd. Het is een destructieve kracht. Of we het willen of niet, verlies verandert ons en ons leven.

Je verlies aangaan. Jezelf nieuw in de ogen kijken. Met wanhoop. Maar ook met moed. Met bezinning. In het geheel van de ervaringen en vragen die jij in je leven al bent tegengekomen. Van harte nodig ik je uit deel te nemen aan de workshop “De kracht van verlies” Omdat verlies hartverscheurend kan zijn. Maar ook omdat daar het licht naar binnen kan komen

There is a crack in everything
That’s how the light gets in – Leonard Cohen

Proefessies De Helende Wond

donderdag 20 augustus:

19.00 – 19.30 uur

20.00 – 20.30 uur

21.00 – 21.30 uur

  • There were no results found.