van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Juul van der Veen

0629568663||http://www.healing-en-therapie.nl

Juul van der Veen | Praktijk Healing en Therapie

Mijn naam is Juul van der Veen (1969). Ik heb jaren als onderzoeker aan de universiteit en als projectmanager in het bedrijfsleven gewerkt. Doordat ik op een gegeven moment gezondheidsproblemen kreeg, ben ik er toe gekomen om op het gebied van werk datgene te doen wat het dichtst bij me ligt en waar mijn hart ligt. Sinds 2006 werk ik als psycho-energetisch therapeut in mijn eigen praktijk. Het gedrag en de beweegredenen van mensen hebben me altijd geboeid. Het direct samenwerken met de cliënt en hem/haar verder helpen, vind ik elke keer weer bijzonder.Ik heb veel workshops en cursussen gevolgd die hebben bijgedragen aan mijn professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In 2008 heb ik de HBO-opleiding Polyenergetische Therapie afgerond. Sinds 2013 geef ik zelf trainingen in Bewustzijnsgroei en Intuïtieve ontwikkeling.

Professionaliteit, openheid en plezier zijn mijn sleutelwoorden voor de therapie. Ik merk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen om op een ontspannen manier aan zichzelf te werken.

Aanbod Open Huis zaterdag 7 september 2019

Workshop Intuïtieve groei

Bewustzijnsgroei en intuïtieve ontwikkeling hangen sterk met elkaar samen. Het versterkt je innerlijk weten en brengt je in contact met wie je in essentie bent. Met behulp van je innerlijke weten krijg je meer inzicht in je emoties en denken. Zo krijg je een betere afstemming op je handelen. Het helpt je in contact te komen met de diepere bedoeling van jouw leven en mee te gaan bewegen in de stroom van het leven. Maak kennis met de training Training Bewustzijnsgroei en Intuïtieve Ontwikkeling tijdens deze workshop. 

  • There were no results found.