van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Liesbeth Bargerbos

0652691020||www.LiesbethBargerbos.nl

Liesbeth Bargerbos | Vrouwenzaken

Liesbeth Bargerbos faciliteert vanuit haar onderneming Vrouwenzaken oa. Vrouwencirkels en Creatrix® trajecten met het doel om vrouwen te inspireren, samen te brengen en te bevrijden van alles dat ze tegenhoudt het leven te leiden dat ze willen leiden! Liesbeth heeft succesvol haar opleiding psychologie aan de RUG afgerond met een master in Sociale/Arbeidspsychologie, en is een gelicenseerd Creatrix® Transformologist®.

Op 18 juni 2018 ben ik gestart met de onderneming die ik Vrouwenzaken heb gedoopt, met het doel om vrouwen te inspireren, samen te brengen en te bevrijden van alles dat ze tegen houdt het leven te leiden dat ze willen leiden!

Aanbod Open Huis zaterdag 7 september 2019

Workshop Vrouwenzaken 

In deze workshop laat ik je kennismaken met de nieuwe methodiek die Creatrix® heet. Een geavanceerde visualisatietechniek die contact maakt met je onderbewuste waardoor je je verhaal kunt herschrijven! Zo kunnen oude overtuigingen die je niet langer dienen plaatsmaken voor nieuwe, helpende gedachten. Daarnaast faciliteer ik ook Vrouwencirkels in Edanz en ook hier wil ik je graag kennis mee laten maken. 

 

 

 

  • There were no results found.