van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Lila Locher

0645209320||www.charmingcare.nl

Lila Locher | Lavinia, Leef je Natuur

Stembevrijding & Vrije Zelfexpressie

Lavina betekent puurheid

Mijn wens is dat ieder mens kan leven vanuit zijn pure staat van zijn. Leef je natuur voluit en vrij! Vrij dansen, voluit zingen, de muziek laten ontstaan, me overgeven aan mijn klanken, tekenen vanuit mijn gevoel, daar kan ik enorm van genieten. Ik hou van alle authentieke uitingen, van de mooie eigenheid en puurheid van de mens. Puurheid gaat in mijn beleving over wie ik ten diepste ben zonder al mijn beschermlaagjes en verhalen.
In contact hiermee kan ik vrij leven, mijn levenskracht intens voelen en helemaal mezelf zijn.

Workshops Stembevrijding

Ik geef workshops stembevrijding met o.a. dans en geleide meditatie ter ondersteuning.
Stembevrijding gaat over de moed om jezelf in klank naar buiten te brengen precies zoals jij je voelt in het moment. Hierbij gaat het helemaal niet om mooi of goed kunnen zingen. In de workshops nodig ik je uit om je met jezelf te verbinden, om heel dichtbij te voelen en klank te geven aan wat er in jou leeft. In dit proces gaan we vooral voelen en verwelkomen en proberen we er geen oordeel over te hebben. Dit kan heel spannend zijn, omdat onze stem direct verbonden is met wie we in wezen zijn. Het kan ook verrassend zijn, heerlijk en bevrijdend.

Zelf ervaar ik dat alles wat aan het licht mag komen, waar ik werkelijk klank aan kan geven, mij bevrijding geeft. Het brengt me steeds weer een laagje dichter bij mezelf, bij de bron daar waar het leven altijd intens stroomt, daar waar we ten diepste licht, liefde en vreugde zijn. Stembevrijding heeft mij heel veel gebracht aan ruimte voor mezelf, verbondenheid, liefde, vrijheid en steeds meer voluit durven leven. Ik gun dit iedereen van harte.

Voel je het verlangen om jouw stem vrijuit te laten klinken?
Jouw stem, jouw lied van eigenheid is uniek en van grote waarde. In een kleine groep geef ik hier ruimte voor. Wees welkom!

Individuele begeleiding / Coaching

Naast de stembevrijdingsworkshops geef ik ook individuele begeleiding/coaching, waarbij ik stembevrijding gebruik om dieper te kunnen voelen. Mijn ervaring is dat datgene wat aan het licht mag komen, (naar buiten mag komen in klank) bevrijd wordt en
daardoor ruimte kan scheppen om dieper in verbinding te komen met jezelf en jouw ware natuur. Mindfulness, een onderzoek naar afweren en Verbindende Communicatie kunnen ook een onderdeel van de coaching zijn. Naar behoefte kan ik ook dans en beeldende vorming hierbij gebruiken. Wees welkom!

 

  • There were no results found.