van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Marion Wiering

0621161164|www.voorliefdepraktijk.nl

Marion Wiering | Voorliefde, Praktijk ter bevordering van levensgeluk

Ik, Marion Wiering, MA ben geestelijk verzorger, godsdienstwetenschapper, kunstenaar en Tai Chi en Chi Kung trainer. Als geestelijk verzorger is mijn doel de aandachtige en liefdevolle presentie bij en het begeleiden van de processen van zingeving en spiritualiteit, met het oog op het geestelijke welbevinden van de cliënt. Spiritualiteit hangt samen met de eigen ervaringen en verwijst naar processen van innerlijke omvorming. Het is verweven met alle aspecten van het leven. Spiritualiteit kan ook beschreven worden met termen als bezieling, transcendentie, verbondenheid en verdieping. Spiritualiteit betreft niet alleen mensen die een bepaalde religie aanhangen. Het gaat bij spiritualiteit om alle mogelijke, godsdienstige en andere levensbeschouwelijke bronnen van inspiratie. Het begrip spiritualiteit is niet statisch, maar dynamisch.

Ik sta ingeschreven bij de VGVZ, Vereniging van Geestelijk Verzorgers in Zorginstellingen en ben opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Geestelijk Verzorgers, SKGV.

Tai Chi yang vorm 

Tai Chi is ontspannend voor lichaam en geest en bevordert een lang en gezond leven. De bewegingen worden langzaam en vloeiend, vanuit een rustige buikademhaling uitgevoerd.

Mijn inspiratie wordt gevoed door de levende natuur, de stille kracht van schoonheid die zich door alles heen aan mij toont en door de verscheidenheid en gecompliceerdheid van mensen. Ook doe ik al 16 jaar elke dag Tai Chi en Chi Kung. Ik ben een algemeen geestelijk verzorger wat inhoud dat ik geen zending vanuit een kerk of andere religieuze organisatie heb. Een geestelijk verzorger is gebonden aan het beroepsgeheim, een gesprek met mij is dan ook vertrouwelijk.

Aanbod Open Week zaterdag 22 augustus 2020

12.30 – 13.30 uur

Workshop Tai Chi voor beginners Yang 43 vorm – koop HIER je kaartje

Tai Chi is ontspannend voor lichaam en geest. Het bevorderd een lang en gezond leven. Ook wordt de eigen weerbaarheid (zowel lichamelijk als geestelijk) door Tai Chi vergroot en kan het worden toegepast als zelfverdediging. Bij de Yang vorm worden de bewegingen langzaam en vloeiend, vanuit een rustige buikademhaling in een vaste volgorde uitgevoerd. De oefeningen zijn voor mannen en vrouwen van alle leeftijden geschikt. Omdat de bewegingen langzaam worden uitgevoerd is er weinig kans op blessures. 

Let op: ivm beperkte ruimte is het nodig om ven tevoren een kaartje te kopen. Kaartje is €2,50 inclusief een kopje thee.  Kijk HIER naar het volledige programma

  • There were no results found.