van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Nynke van der Hoek

06 41306772||energetischebegeleiding.nl

Nynke van der Hoek | Praktijk voor energetische begeleiding

Ik ben andragoog (pedagogiek richting de ontwikkeling van volwassenen), trainer en therapeut voor mensen die met mensen werken. Sinds 1998 begeleid ik vrijwilligers, studenten, ervaren en startende sociale professionals in het welzijnswerk bij veranderingsprocessen. Vaak zijn dit mensen die vanuit ervaringsdeskundigheid werken. Thema’s als het zoeken naar een balans tussen contact met jezelf en betrokkenheid bij anderen, onmacht van de hulpverlener, de inzet van onze eigen menselijkheid en autonomie versus vanuit een systeem (moeten) werken zijn bekende onderwerpen voor me. Het inspireert me om te werken aan goede zelfzorg voor mensen die met mensen werken.

In 2014 begon ik aan de zevenjarige opleiding Spirituele Psychologie (www.issp.nu), waarvan ik nu in de laatste fase zit. Een verdiepend traject met meditatie, werken met energie en bewustzijnsontwikkeling als basis.

Bij mij kun je terecht voor een cursus Zachte Kracht, individuele energetische begeleiding (integratief energiewerk & pulsing), de nonduale oefengroep en een meditatie uur.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

  • There were no results found.