van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Rob van de Griend

06.24614435||https://robvandegriend.nl

Rob van de Griend

Ik geef al ruim 20 jaar geleide meditaties en consulten als energetisch therapeut. De studie in intuïtieve ontwikkeling, hypnose en energetische hypnose heeft mijn natuurlijke vaardigheden op een professioneel niveau gebracht. Zowel mijn consulten als workshops zijn ervaringsgericht. Het gaat om de inkeer naar binnen: voelen, ervaren, transformeren, leven!

Aanbod Open Huis zaterdag 7 september 2019

Workshop Helend Contact 

Leer energie voelen en geven met je handen vanuit een diep contact met jezelf en de ander.

Na een voorbereidende meditatieve oefeningen om in het energie- en hartgevoel te komen, gaan we de energie in de handen activeren.

We gaan spelen en voelen wat er gebeurt met de energie in contact met een ander.

In de workshop worden de volgende onderwerpen theoretisch behandeld en direct geoefend en als ervaring beleefd.

Sessie Helend Contact Consult

Een energetische sessie brengt rust, ontlading en een nieuwe balans. Sommige plekken hebben een teveel aan energie, op andere plekken mag er juist energie bij. Via mijn handen kanaliseer ik die energie, doe intuïtief wat nodig is en geef daarmee een impuls aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Na een behandeling van mij mag je verwachten dat de behandelde energiebanen in je lichaam weer beter  stromen. Bij pijnklachten kan de pijn minder zijn. Verder kunnen er verschillende effecten optreden. Wees open.

 

  • There were no results found.