van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl
Loading Events

← Back to Events

Tanya Reitsma

06-24530070||http://www.natuurlijkhelend.nl/

Tanya Reitsma | Natuurlijk Helend

Tanya Reitsma van Natuurlijk Helend, biedt naast Mindful Yoga en Mindfulness Trainingen ook individuele counseling en therapie.

Tanya biedt professionele begeleiding op een doortastende en tevens liefdevolle manier om tot de kern van problemen te komen. Door veelvuldig gebruik te maken van diepwerkende therapieën zoals De WERK ® methode (Ware ERkennings Methode ontwikkeld door Natuurlijk Helend), EFT (Emotional Freedom Technique), Mindfulness & Innerlijk Kind Werk worden lagen die normaal verborgen blijven zichtbaar en wordt laag voor laag verwerkt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van o.a. Bach Bloesem en Lichaamswerk als ondersteuning.

 

Sessie Transformatie Therapie

Diepgaande transformatie op belemmerende overtuigingen en onverwerkte gevoelens.  Deze overtuigingen en gevoelens zorgen voor patronen in je leven waar je nu eindelijk eens van af wil. Via de WERK©-Methode (Ware Er-Kennings- Methode) verwerk je de (onbewuste) gevoelens en kom je tot nieuwe ondersteunende gedachten. Tanya voelt tijdens dit proces jouw gevoelens mee (en ook de gevoelens die onder je overlevingsmechanisme schuil gaan). Ook krijgt ze de precieze woorden door die passen bij een gevoel of ervaring. Door dit precieze afstemmen en erkennen, kom je versneld tot verwerking van blokkades. 

 

Mindful Yoga Natuurlijk Helend

http://www.centrumnatuurlijkhelend.nl/workshops-cursussen/mindful-yoga

In de Mindful Yoga lessen van Tanya leer je hoe je je lichaam vriendelijk gewaar kan zijn tijdens het doen van de houdingen en rekening te houden met je eigen grenzen.
Er is zowel aandacht voor meditatie, actievere asana’s (yoga houdingen) en ontspannende asana’s aan het einde van de les. Een afwisseling van uitdaging en gemak ervaren, activiteit en ontspanning. Een les waarin je mag oefenen in je houding, zowel de houding van je lichaam als je houding naar je lichaam toe. Er wordt gewerkt met blokken, bolsters en dekens ter ondersteuning van je houding zodat je jouw lichaam de juiste ondersteuning geeft die het nodig heeft. Na jarenlange beoefening van Iyengar Yoga en het volgen van Ashtanga yoga lessen, gaf beoefening van Mindful Yoga de doorslag in de wijze van lesgeven.

Naast het geven van yoga, is Tanya erkend Mindfulness Trainer en Natuurgeneeskundige & Transformatie Begeleider bij Centrum Natuurlijk Helend.

Wanneer:
Iedere donderdagochtend van 9.30 – 10.30

Investering:
Proefles voor 5,-
Daarna 50,- voor 7 lessen
Studenten & Stadjerspas: 35,- voor 7 lessen
Losse les: 10,-

Opgave graag via 06-24530070

 

PRAKTIJK 11.30 – 13.30 

Praktijk Natuurlijk Helend
http://www.natuurlijkhelend.nl

Op donderdagen tussen 11.00 – 13.30  Of tussen 11.00 en 17.00 als er geen mindfulness training is,zijn er consulten van praktijk Natuurlijk Helend mogelijk op de Edanz locatie.

Je bent altijd welkom voor een gratis intake gesprek om te kijken of Tanya van Natuurlijk Helend iets voor jou kan betekenen.

Tanya is natuurgeneeskundige en transformatietherapeut (naast Mindfulness Trainster en Yogadocente) en biedt een scala aan diepwerkende technieken om via het onbewuste op lagen te komen die normaal niet worden aangeraakt.
Hierdoor wordt echt tot de kern gekomen en vindt transformatie van binnen uit plaats. Je kan jarenlang in overlevings- of vermijding strategieën blijven rondlopen en proberen om van buitenaf het ongewenste gedrag te beïnvloeden. Maar zolang er binnenin nog beperkende overtuigingen zitten en er onverwerkte dingen zijn, zal het onverwerkte deel en de bijpassende overlevings / vermijdings strategieën de overhand houden.

Tanya begeleid jou op een professionele, doortastende en tevens liefdevolle manier om tot de kern van het probleem te komen. Daarnaast biedt zij ondersteuning in de vorm van o.a. massages, bach bloesemtherapie en voeding.

Je bent ook welkom als je alleen een massage zou willen.

Wanneer:
Iedere donderdag  van 11.30 – 13.30

Consult tarief
Gratis intake
70,- per consult van 1 uur
Studenten en Stadjerspas 2x 30% korting op individuele consulten

Massage kadobon 50,- 1 uur massage, per persoon eenmalig te gebruiken

Neem contact op met Tanya mail: natuurlijkhelendtanya@gmail.com of
bel 06-24530070 voor het maken van een afspraak of het plannen van een gratis intake gesprek.

  • There were no results found.