van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

EdanZ Events

EdanZ Events omvat een wekelijks en maandelijks programma van non-profit activiteiten, die los of met extra korting via een EdanZ strippenkaart gevolgd kunnen worden.

EdanZ non-profit Kaartsysteem – Hoe werkt het?

Evenementen die gehouden worden bij EdanZ en waarvoor de organisatoren geen winst-belang hebben, vallen onder de EdanZ Events – regeling met strippenkaart.

Omdat alleen het gebruik van onze ruimtes en materialen gedekt hoeft te worden, blijven de deelname kosten laag.

Met het kaartsysteem krijgen deelnemers extra korting op de (al lage) reguliere prijs van de activiteit. Zo is een Lazy Sunday yogales bijvoorbeeld €8 zonder kaart en €6 met de strippenkaart, evenals de Contact Improvisation lessen op de zondagavond. De Tai Chi les op maandagochtend is €6 los en €5 met strippenkaart. Kijk op de EdanZ Events agenda om de losse en gereduceerde prijzen per activiteit in te zien. 

Bezoekers kunnen een strippenkaart kopen voor €25,- of €50,-. De EdanZ strippenkaart is niet persoonsgebonden (mag gedeeld, of doorverkocht worden), en is onbeperkt geldig. Met dit kaartsysteem kun je deelnemen aan alle EdanZ non-profit events.

De vrijwilligers bij EdanZ kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten van Edanz Events.

Voor iemand die geen onderneming heeft, is dit een prachtige gelegenheid om te onderzoeken welke activiteiten je wilt geven, of een manier om risicoloos & zonder zorgen jouw favoriete lessen & workshops te faciliteren. De administratie blijft voor de organisator achterwege.

Een ieder is welkom om een voorstel te doen voor het organiseren van activiteiten via EdanZ Events. Hierdoor wordt EdanZ een plek voor participatie, groei, experiment en ontwikkeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons activiteiten te organiseren onder de EdanZ Events – regeling, neem dan gerust contact met ons op: contact@edanz.nl.