van Oldenbarneveltlaan 6 Groningen

050.8539262 contact@edanz.nl

Wanda Idelovici – initiator & creatieve leiding

wanda2

Met veel enthousiasme ben ik in september (met enorm veel steun van vrijwilligers) begonnen aan een droom die ik koester: Een plek in Groningen te creëren, waar mensen zich welkom en vrij voelen, om te doen waar zij behoefte aan hebben. Dit is een plek om te groeien uit de gewoonte van alle dag, zodat je je hart en passie kan volgen. Hierdoor zal je waarschijnlijk als professional ontwikkelen in jezelf-zijn. En het klinkt misschien gek, maar dáármee je geld verdienen is leuker dan iedere andere baan. Ik geloof in de kwaliteiten van mensen, alleen die ont-dekken is veelal een levenskunst.

Let dreams come true!

Wanda Idelovici (1978) is open en levenslustig. Zij combineert een scherpe analytische geest met een artistiek en liefdevol gevoel dat gericht is op samenhang.
Opgeleid als architect is ze bovenal een creatieve bron die zich scheppend manifesteert in haar passies; architectuur, kunst en koken. Authentiek en persoonlijk weet zij mensen te inspireren en te raken.

De wereld openbaart zich aan ons door onze emoties. En als architect, kunstenaar en kok probeert Wanda emoties van mensen centraal te stellen.

Gert van der Veen

Bewaren

Bewaren